Apple Care+ Hizmeti Türkiye’ye Geliyor

Apple Care+ Hizmeti artık Türkiye’de de geçerli olacak. Peki, Apple Care+ Nedir? ve Kullanıcılara Avantajları Nelerdir?

AppleCare şefi Tara BUNCH tarafından yapılan açıklamada iPhone ve iPad ailesi için Apple Care+ hizmetinin daha geniş alanlara ulaşmak adına yeniden yapılandırılacağı belirtildi.

Bu kapsamda da Apple Care+ hizmeti artık Uluslararası Arenada kendisini gösterecek ve Yeni Ülkelerde kullanıcıları ile buluşacak. Bu ülkelerden birisi de Türkiye olacak.

Apple Care+ Hizmeti Türkiye’ye Geliyor
Apple Care+ Hizmeti Türkiye’ye Geliyor

 

Apple Care+ Nedir? Avantajları Nelerdir?

2011 yılında kullanıma giren bir servis olan Apple Care+ servisi temelde bir tür KASKO olarak ele alınabilir.

Apple tarafından satışı yapılan ve Apple Care+ Hizmetine sahip tüm ülkelerde geçerli olan bu KASKO sayesinde kullanıcılar Apple iPhone ya da Apple iPad serilerini çok daha rahat Değişime Sokabiliyorlar.

Örnek olarak bir kullanıcı 99 Dolar değerindeki Apple Care+ Paketini satın aldığı takdirde 2 yıllık bir Güvence Paketine sahip olmuş oluyor.

Bu 2 yıllık süreç içerisinde Apple iPhone veya Apple iPad serisi zarar görecek olursa ürünü Apple 79 Dolar gibi bir ödeme alarak sizden alıyor ve yerine Sıfır Ürün teslim ediyor.

Normal şartlarda ise bu hizmet kullanıcılara sunulmuyor. Apple Türkiye şu aşamada sadece 1 Kereye Mahsus Olmak üzere Ekran Kırılmalarında belli bir ücret karşılığı değişim yapabiliyor.

Apple Care+ Satışa Çıkıyor
Apple Care+ Satışa Çıkıyor

 

Apple Care+ Nasıl Satın Alınacak?

Bu satın alma işlemi için Apple Care+ Satış Sayfasına giriş yapmanız, Üye olmanız ve buradan satın alma işlemini gerçekleştirmeniz gerekecek.

Kullanıcılar kendi kredi kartları ile Apple Care+ Servisine üye olabilirler.

Teknoloji Satış Noktaları üzerinden Apple Care+ Paketlerinin satışa çıkıp çıkmayacağı ise zamanla belli olacak. Ancak Apple Store üzerinden Apple Care+ Satışlarına kısa süre içinde başlanacaktır.

Apple Care+ Hizmeti Türkiye’ye Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir