Apple Music Uygulaması Artık Türkiye’de

Uzunca bir süredir ülkemizde aktife geçmesini beklediğimiz Apple Music Türkiye artık müzikseverlerin hizmetine sunulmuş durumda.

Gerek IOS İşletim Sistemi gerekse Android İşletim Sistemi üzerinden rahatlıkla kullanılabilen Music Uygulamasını Akıllı Telefonunuza indirmeniz ve Apple ID’si ile giriş yapmanız yeterli.

Eğer bir Apple ID’niz yok ise bu durumda birkaç dakika içinde Apple ID Numaranızı oluşturarak Apple Music Uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Apple Music Uygulamasının Ücretlendirmesi Nasıldır?

Apple Music Uygulaması şu aşamada 3 Ay Ücretsiz Üyelik sunarak kullanıcılarına ilk kullanım deneyimi sunmaya başlamış durumda.

3 aylık Ücretsiz Kullanım süreci sona erdikten sonra ise Aylık 9.99 TL gibi bir ücretle otomatik olarak yenileme yapacağını da net olarak ifade edebiliriz.

Yani ilk 3 ay Ücretsiz, sonrasında ise Ayda 9.99 TL’den Uygulamayı kullanabilirsiniz.

Bu işlem için de Apple firması Apple ID oluşturma süreci içerisinde sizden Kredi Kartı bilgilerini alarak sisteme tanımlıyor ve 1 TL değerinde bir Ön Ödeme alarak kimlik doğrulamasını gerçekleştiriyor.

Bu sayede de buy kart üzerinden ilerleyen süreçte Aylık 9.99 TL değerindeki Abonelik Ücretini almaya başlıyor.

 

Apple Music Uygulaması Artık Türkiye’de

 

Android ve IOS İçin Kullanılabilir

AppStore ya da Google Play Store üzerinden Apple Music diye arama yaptığınız takdirde uygulama direkt olarak karşınıza çıkacaktır.

Ücretsiz olarak Akıllı Telefonunuza kurabileceğiniz uygulamayı dilerseniz Eski Apple ID numaranız üzerinden açabilir dilerseniz de Yeni Apple ID numarası alarak işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Bu noktada Apple firması iki işletim sistemi için de gerekli desteği kullanıcılarına sunmaktadır.

 

Apple Music Uygulaması Artık Türkiye’de

 

Apple Music Türkiye Nasıl Kullanılır?

Akıllı Telefona indirdiğiniz ve Apple ID bilgileriniz ile giriş yaptığınız Müzik Uygulaması hem Türkçe olması hem de oldukça basit bir ara yüze sahip olması sebebiyle oldukça rahat ve hızlı bir kullanıma sahip.

Müzik Kalitesi olarak da beklentilerinize cevap verebilecek nitelikte bir yazılım olması, Apple iTunes servisi üzerindeki birçok parçayı kullanıcılarına sunuyor olması gibi özellikleri ile de  kullanıcılarını oldukça fazla memnun edecektir.

 

Sizde Apple Music Uygulaması hakkında aklınıza takılan soruları sorabilir, kullanıcı yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Apple Music Uygulaması Artık Türkiye’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir