Apple’dan Üniversite Öğrencilerine 671 TL’ye Varan İndirimler

Apple tarafından Üniversiteyi Kazanan veya hali hazırda Üniversitede okuyan öğrencilere Apple Ürünlerinde 671 TL’yi bulan indirim kampanyası başlatıldı.

Direkt olarak ürün fiyatında yapılan düşüş ile sunulacak olan kampanya ile Apple Ürünlerine sahip olmak isteyen kullanıcılar ürün grubuna bağlı olarak çeşitli indirimler kazanacaklar.

Apple Türkiye tarafından başlatılan kampanya ile Üniversitelerin açılmasına az bir zaman kala hem Apple Satışlarında bir canlanma beklentisi ortaya çıktı hem de Apple Fanları için çok güzel bir indirim ortamı oluştu.

 

Ürün Gurubuna Göre İndirim Tutarı 571 TL’yi Bulacak

Yeni MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iPad Air 2, iPad Air, iPad Mini 3, iPad Mini 2 gibi Tablet PC ve Notebook serilerinde geçerli olacak olan indirimler ürün gamına ve ürün fiyatına göre farklı indirimler sunuyor olacak.

Apple Eğitim Mağazası adı ile özel bir sayfadan indirimli olarak satışa sunulan ürünleri tabi ki online ortamda veya mağaza indirimlerinde daha uygun fiyatlara almanız da mümkün olacaktır.

Ancak Apple Türkiye Garantisi ile satışı yapılan ürünlerin direkt Apple tarafından size sunulacak olması sizin açınızdan da iyi bir satın alma işlemi olacaktır.

“Apple’s Back to School 2015” adı ile Global Pazarda başlatılan kampanya kapsamında 671 TL ile üst sınır bilgisayar ailesi için sunulurken Apple Tablet PC ailesi için konulan en üst indirim ise 95 TL olarak belirlenmiş durumda.

Apple’dan Üniversite Öğrencilerine 671 TL’ye Varan İndirimler
Apple’dan Üniversite Öğrencilerine 671 TL’ye Varan İndirimler

 

Daha Uygun Fiyata Bulabilirsiniz

http://www.apple.com/tr-edu/shop adresi üzerinden başlatılan satıştaki indirim oranlarına bakmanızı ve kararınızı diğer firmaları inceledikten sonra vermenizi öneririz.

Bimeks, Vatan, TeknoSA, Hızlı Al, Hepsi Burada gibi Reel ya da Sanal mağazalarda Apple Türkiye Garantisi ile satışı yapılan Apple Ürünlerine daha uygun fiyatlardan sahip olma imkanına da sahip olabilirsiniz.

Banka Kampanyaları, Puan Kampanyaları, Dönemsel İndirimler gibi birçok indirim sunan bu tarz firmalarda daha uygun fiyata bulamazsanız ya da arada az bir fark çıkarsa bu durumda direkt Apple Store üzerinden ürün satın almanız daha mantıklı ve makul olacaktır.

Alım yapacak olan Apple Severlere şimdiden iyi alışverişler dileriz.

Satın alma işlemi için http://www.apple.com/tr-edu/shop adresini kullanabilir, üye olduktan sonra Üniversite Öğrencisi olduğunuzu doğrulayabilir ve İndirimden Faydalanabilirsiniz.

Apple’dan Üniversite Öğrencilerine 671 TL’ye Varan İndirimler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir