Elektrikli Kaykay Hovbo Yaz İndirimine Girdi

Hem yetişkinlerin hem de çocukların büyük ilgisini toplamayı başaran Elektrikli Kaykay Hovbo daha fazla satış yapacağı Yaz Aylarına girerken fiyatında 700 TL gibi bir indirime gitti.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de bir hayli gözdesi olan elektrikli kaykay Hovbo, muhteşem bir kampanya ile yaza başlıyor. 7’den 70’e herkesin güzel havaların keyfini çıkarması için Hovbo Türkiye, adetlerle sınırlı olmak üzere tam 700 TL indirim uyguluyor.

Türkiye’de Hovbo.com adresinde ve seçkin oyuncak, teknoloji ve hobi mağazalarında 2.500 TL fiyat etiketiyle satılan ürün %28’lik indirimle Haziran ayından itibaren kısa süreliğine 1.799 TL’ye satın alınabilecek. Adetlerle sınırlı bu kampanyayı kaçırmamak için acele etmek gerek.

 

Elektrikli Kaykay Hovbo Yaz İndirimine Girdi
Elektrikli Kaykay Hovbo Yaz İndirimine Girdi

 

Sertifikalı ve Orijinal Ürün Alınması Oldukça Önemli

Türkiye’de tek patentli satış gerçekleştiren Hovbo, UN ve UL standartlarını sağlayan orjinal lityum-iyon bataryası, ve özel sürüş algoritmasıyla diğer yan sanayi ürünlere göre çok daha güvenli olup, magnezyum şasesi ile de daha dayanıklı. Yan sanayi ürünlerden çok daha hassas sensörleri ve yüksek kapasiteli işlemcisi sayesinde Hovbo sürücüsünün hareketlerini saniyede 200 sefer ölçerek adeta iç güdüleri ile kullanmasına olanak sağlıyor. 700W gücündeki motorları ile bu yaz sizi hiç bir yokuşta bırakmayacak elektrikli kaykay, tüm seyahatlerinizde vaz geçemeyeceğiniz bir yol arkadaşı olamaya aday.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bir hayli popüler olan hoverboardların yanlış seçimi bir çok yangına ve kazaya sebep oldu. Popüler olan bu cihazların bir hayli yan sanayisi mevcut ve bu cihazlar ciddi tehlikelere yol açabiliyor. Yan sanayi ürünlerde kullanılan kalitesiz komponentler ve özellikle cihazlara güç veren sahte bataryalar yangınlara ve kazalara yol açabiliyor. Hoverboard seçimi yaparken kullanıcıların güvenlik sertifikalarına dikkat ederek seçim yapması gerekiyor.

 

Elektrikli Kaykay Hovbo Yaz İndirimine Girdi
Elektrikli Kaykay Hovbo Yaz İndirimine Girdi

 

Geleceğin Teknolojileri Hakaretli Ürünler

Ayağımı yerden kessin yeter diyerek gelişen Otomobillerin dünyayı sarması ve sonrasında Trafik Sorunu ile insanları karşı karşıya bırakması sebebiyle bu tarz araçların daha fazla önem kazanmaya başladığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Yıllardan sonra ülkemizde biraz zayıf olsa da gelişmiş ülkelerde Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet kullanımı artmaya başlarken bu tarz daha pratik çözümler sunan araçlarda yavaş yavaş rağbet görmeye başladı.

Yani geleceğin ürünleri arasında henüz Uçan Otomobiller olmasa da çok rahat bir şekilde hakaret ettirilebilen ve gerektiğinde rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bu tarz araçlar kendilerine önemli bir yer edinecekler gibi görünüyor.

Elektrikli Kaykay Hovbo Yaz İndirimine Girdi
Elektrikli Kaykay Yaz İndirimine Girdi

 

Elektrikli Kaykay Hovbo Yaz İndirimine Girdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir