HTC One M7 Serisine Android 5.0 L Güncellemesi Geldi

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

HTC Türkiye tarafından yapılan açıklama ile HTC One M7 serisine Android 5.0 Lollipop Güncellemesi resmi olarak gelmiş oldu.

HTC One M7 sahiplerini oldukça mutlu eden bu haber sonrasında kullanıcılar yavaş yavaş Akıllı Telefonlarını Güncellemeye başladılar.

Ayarlar kısmındaki Sistem Güncellemeleri sayfasından kontrol edebileceğiniz güncelleme size 723 MB gibi bir veri indirme zorunluluğu koşacaktır.

Bu sebeple de Sadece Wi-Fi Bağlantısı üzerinden güncelleme yapabilirsiniz. 3G Bağlantısı ile güncelleme yapamazsınız. Gerçi yapmaya olanak sağlasa bile güncelleme ne kadar sürede tamamlanır oda soru işareti.

 

HTC One M8 İçin Güncelleme Gelmişti

Geçtiğimiz aylarda HTC One M9 modeli için gönderilen Android 5.0 Lollipop Güncellemesi şimdi de bir önceki Amiral Gemisi olan HTC One M7 serisi için gönderilmiş oldu.

2013 senesinde pazara sürülen One M7 serisi için Android 5.0 Güncellemesi son güncelleme olabilir gibi görünüyor. Çünkü Mart ayında çıkacak olan HTC One M9 serisi ile M7 serisi epey bir geride kalacak gibi görünüyor.

 

HTC One M7 Serisine Android 5.0 L Güncellemesi
HTC One M7 Serisine Android 5.0 L Güncellemesi

 

Birçok Modelden Hızlı Güncelleme Aldı

Samsung Galaxy S5 bile daha birkaç hafta önce güncelleme almış iken HTC One M7 serisinin 2 yıllık bir model olmasına rağmen hızlı güncelleme alması kullanıcılarını sevindirmeyi başardı.

One M7 kullanıcıları sabah saatlerinde gelmeye başlayan güncellemeleri bu sebeple hızlı bir biçimde cihazlarına yüklemeye başladılar bile.

Diğer firmaların Amiral Gemileri için ise halen birçok firma Android 5.0 L Güncellemesi sunabilmiş değil. Bu da kullanıcıların gözündeki Marka İmajı olgusunu sarsmaya başlıyor zamanla.

HTC One M7 Serisine Android 5.0 L Güncellemesi Geldi
HTC One M7 Serisine Android 5.0 L Güncellemesi Geldi

Bazı Sorunlar Yaşanabilir

Güncelleme sonrasında HTC One M7 kullanıcıları bazı Sistemsel Sorunlar yaşayabilirler.

Diğer cihazlarda da yaşandığı gibi Güncelleme Sonrasında hem alışkanlıklar hem de yazılımın tam oturmamış olması sebebiyle birçok hata ortaya çıkabiliyor.

Zamanla yapılan güncellemeler ve sistemin oturması ile Güncelleme Sonrası Sorunlar da giderilmiş oluyor.

Bu konuda HTC kanadının hem HTC One M7 hem de HTC One M8 modeli için tam destek vereceğinden ve Android 5.0 Lollipop Güncellemesi konusunda sıkıntısız bir geçiş süreci yaşatacağından şüphemiz yok.

HTC One M7 Serisine Android 5.0 L Güncellemesi Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir