Huawei Watch 2 Duyuruldu, Teknik Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Huawei firması tarafından 2 yıl aradan sonra MWC 2017 fuarında tanıtımı yapılan Huawei Watch 2 modelinin Teknik Özellikler ve Satış Fiyatı resmileşti.

Firmanın son dönemde artan Spor Görünüme yakınlaşması ile ortaya çıkan model Donanımsal olarak ciddi artıları bünyesinde barındırıyor.

Cihazda ilk göze çarpan detay ise 4G destekli olarak cihazın SIM/eSIM Desteği sunuyor olması. Bu sayede cihazı bir telefona bağlı olmadan da Sim Kart ile kullanmanız mümkün kılınmış durumda.

 

Huawei Watch 2 Akıllı Saat Modeli

 

2 Günlük Batarya Ömrü Sunuyor

2.13 inçlik bir ekrana sahip olan Huawei Watch 2 serisi 390*390 piksellik bir çözünürlük ile kullanıcı karşısına çıkıyor.

4 GB Dahili Depolama alanı sunan modelde 420 mAh’lik bir batarya kullanılmış durumda. Cihazın tam şarj ile ortalama kullanımda 2 günlük bir batarya ömrü sunması bekleniyor. Cihazı Training Modunda kullanmanız durumunda ise ortalama batarya ömrü 10 saat civarında oluyor.

SnapDragon Wear 2100 serisi bir işlemciden gücünü alan Huawei Watch 2 ailesi Android Wear 2 İşletim Sistemi ile kullanıcı karşısına çıkacak.

 

Huawei Watch 2 Akıllı Saat Modeli MWC 2017 Öncesi Sızdırıldı

 

Huawei Watch 2 Satış Fiyatı ve Türkiye Satışı 

Ürünün ilk verilen bilgilere göre resmi olarak satışına İspanya, Fransa, Portekiz, Almanya, İtalya ve Çin gibi ülkelerde Şubat ayı bitmeden başlanacak.

Diğer Avrupa ve Amerika kıtası ülkelerde ise ürünün resmi satışına 2017 Nisan ayında başlanmış olacak.

Ürünün resmi satış fiyatı ise 320 Dolar olarak belirlenmiş durumda. Ürünün şuan ki dolar kuruna bakıldığında 1000 TL’nin biraz üstündeki bir fiyattan ülkemizde satışa çıkmasını beklemek yanlış olmayacaktır.

Huawei Watch 2 ile Samsung Gear S3 serileri arasında pazarda ciddi bir rekabet baş gösterebilir.

Huawei Watch 2

Huawei Watch 2 Duyuruldu, Teknik Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir