Kaspersky Lab Ürünleri Runtastic Pro Hediyeli

Bu yazın en hevesle beklenen spor olayı Euro 2016 başladı. Buna istinaden Kaspersky Lab tüm spor severleri, sağlık ve fitness takibi ürünleri geliştiren Runtastic Pro ile birlikte özel bir tekliften faydalanmaya davet ediyor.

Kaspersky Internet Security çoklu cihaz 2016 veya kaspersky Total Security – çoklu cihaz ürünlerini internet veya bayiilerden edinen herkes özel bir ödül kazanacak. Runtastic’in üç Pro ürününden (Runtastic Mountain Bike Pro veya Runtastic Road Bike Pro) birini, isteğe bağlı olarak alabilecek. Ürünler, aktivite sonuçlarını izleme ve sonuç çıkarma konusunda kullanımı kolay bir uygulama görevi görüyor ve spor aktivitelerini keyifli hale getiriyor.

Kaspersky Lab Tüketici Pazarlama ve Gelişmekte Olan Pazarlar Başkanı Peter Aleshkin: “Bu promosyonun içerdiği ürünler, tıpkı Runtastic kullanıcılarının yaptığı gibi, büyük başarılara önem veren insanlar için üretildi. Spor severler günlük bilgisayar kullanımında sıklıkla karşılaşılan zamanın tüm siber tehditlerine karşı dünya standartlarında bir korumadan faydalanabilecekler. İnanıyorum ki bu özel birlikteliğimiz ister spor ve fitness ister işletme hedefleri ve dijital deneyim konularında ileri bir performans deneyimlemek isteyen kullanıcılara yardımcı olacak,” dedi.

 

Kaspersky Lab Ürünlerinden Satın Alana Runtastic Pro Ürünü Hediye
Kaspersky Lab Ürünlerinden Satın Alana Runtastic Pro Ürünü Hediye

 

Runtastic Pazarlama Başkanı Christoph Kullnig ise “Runtastic.com’daki dünyaya yayılmış topluluğumuz içinde yer alan kullanıcılar, motive olmak ve fitness’ı birlikte eğlenceli hale getirmek için birbiriyle online iletişimde olmaya alışkındırlar. Fit ve sağlıklı olmak için insanların birbiriyle iletişime geçmeye devam etmeleri açısından bu siber tehditlerin büyük bir sorun teşkil etmemesi önemlidir. Kaspersky Lab aracılığıyla Runtastic topluluğumuza yeni üyeleri karşılamayı dört gözle bekliyoruz. Birlikte bu online deneyimi ve bağlantıyı güvenli, keyifli ve değerli hale getirebiliriz. Zaten olması gereken de budur,“ dedi.

Kullanıcılar 31 Ağustos 2016’ya kadar bu teklifte satın alma işlemlerini Kaspersky Lab sitesinden gerçekleştirebilirler: http://www.kaspersky.com/tr/sport?redef=1&reseller=tr_runturk_pro_ona_oth__onl_b2c__hpban

 

Kaspersky Lab
Kaspersky Lab

Kaspersky Lab Ürünleri Runtastic Pro Hediyeli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir