LG V20 Turkcell ve Türk Telekom Üzerinden Satışa Çıkıyor

LG firmasının yeni Amiral Gemilerinden birisi olan LG V20 modeli 2016 Aralık ayı itibari ile Turkcell ve Türk Telekom bayileri üzerinden Peşin veya Sözleşmeli olarak satılmaya başlanacak.

LG Türkiye ve Operatörler arasında yapılan anlaşma gereği cihaz ilk etapta Teknoloji Mağazaları ve İnternet Satış Noktalarında, LG Türkiye Garantisi altında satışta olmayacak.

Ürüne ilginin yüksek olması durumunda LG Türkiye 2017 yılı başı itibari ile ülkemizde LG V20 serisinin tam olarak her noktada satılması için gerekli çalışmaları tamamlayacak gibi görünüyor.

LG V20 & Samsung Galaxy S7 Edge
LG V20 & Samsung Galaxy S7 Edge

 

LG V20 Modelinin Teknik Özellikleri Neler?

Cihaz gerekli işlemci gücünü SnapDragon 820 serisi 4 çekirdekli bir işlemci ailesinden alırken 2K Quad HD Ekrana ve 5.7 inçlik bir ekran boyutuna sahip.

16 MP f/1.8 diyafram aralığına sahip bir arka kamerası bulunan cihazın ayrıca Geniş Açı için yine arka kısımda birde 8 MP değerinde ikinci bir kamerası mevcut. Cihazın ön kamerası ise 5 MP değerinde.

4 GB Ram Belleğe ve 64 GB Dahili Depolama Alanına sahip olan LG V20 ailesinde 3.200 mAh’lik çıkarılabilir bir batarya ve 256 GB’a kadar destek veren bir Micro SD Kart yuvası da kendisine yer buluyor.

Çift Ekran Özelliğini biraz daha geliştirerek LG V10 modelini üstüne çıkan seride Ses Çıkışı oldukça başarılı bir seviyeye ulaşmış durumda. Ayrıca cihazın tasarımsal olarak bir önceki seriden daha iyi olduğunu, LG G5 modelinden ise çok daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

LG V20 Serisi
V20 Serisi

 

LG V20 Türkiye Satış Noktaları ve Satış Fiyatı

Henüz Turkcell ve Türk Telekom tarafından resmi bir Satış Fiyatı açıklanmadı.

Gerek Nakit olarak gerekse de Sözleşmeli olarak satışı yapılacak olan LG V20 serisinin fiyatını birkaç gün içinde Operatörlerin Web Siteleri ve Bayileri üzerinden öğrenebilir, ürünü sipariş verebilirsiniz.

Ürünün 2017 yılı itibari ile Operatörlerin tekelinden çıkarak LG Türkiye tarafından da Teknoloji Mağazaları ve İnternet Siteleri üzerinden satışa çıkmasını bekliyoruz.

Ayrıca ürünün çok kısa süre içerisinde İthalatçı Garantili olarak getirilen serileri de farklı satış kanalları üzerinden daha uygun fiyata satışa çıkacaktır diye bir beklentimiz de mevcut.

LG V20 Akıllı Telefon Ailesi
LG V20 Akıllı Telefon Ailesi

LG V20 Turkcell ve Türk Telekom Üzerinden Satışa Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir