Nokia C1 Modeli ile Hem Android Hem Windows Kullanabileceğiz

2016 yılında Akıllı Telefon Pazarına geri dönüş yapacak olan Nokia markası Nokia C1 ile Çift İşletim Sistemi ile çalışan bir model hazırlama peşinde.

Gelen bilgilere göre Hem Android İşletim Sistemi hem de Windows 10 İşletim Sistemi kullanacak olan Nokia C1 serisi pazardaki ilkler arasında da yerini almış olacak.

Kullanıcılarına seçme özgürlüğü sunacak olan Nokia firmasının C1 serisi ile dilediğin an dilediğin işletim sistemine geçiş yapma imkânı sunması pek de karşımıza çıkan bir durum değil.

[stextbox id=”info”]Nokia’dan Android İşletim Sistemli Nokia C1[/stextbox]

 

2016 Yılını Çıkış Yılı Yapma Peşinde

Microsoft firmasına Lumia markasını sattıktan sonra 2016 yılına kadar Akıllı Telefon Üretmeyeceğini belirten Nokia firmasının üretim sınırı birkaç ay sonra kalkacak.

Bu süreçte Akıllı Telefon Pazarını ve Tablet PC Pazarını iyi gözlemleyen firmanın Tasarım ve Yazılım anlamında da boş durmadığı varsayılıyor.

Bu sebeple de 2016 yılında Nokia markası ile Android İşletim Sistemi ağırlıklı olarak birkaç Akıllı Telefon ve Tablet PC serisinin satışa sunulması bekleniyor.

Bu sayede epeydir pazardan uzak olan Nokia ismi bir anda yeniden gündeme taşınmış olacak ve pazarda kaybedilen itibarı yeniden sağlanmaya çalışılacak.

[stextbox id=”info”]Nokia Akıllı Telefon Modelleri için 2016’yı Bekliyor[/stextbox]

 

Nokia C1 Modeli ile Hem Android Hem Windows Kullanabileceğiz
Nokia C1 Modeli ile Hem Android Hem Windows Kullanabileceğiz

 

Foxconn İle Üretime Devam

Geçtiğimiz süreçte Nokia N1 ismi verilen bir Tablet PC üretimi yapan Nokia firmasının bu üründe olduğu gibi Foxconn Fabrikaları ile üretime devam etmesi bekleniyor.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi farklı noktalarda Kendi Fabrikalarını açmak yerine Üretici Firmalar ile çalışma yoluna gidecek olan Nokia firması bu sebeple de şu aşamada Apple gibi birçok büyük firmanın üretimlerini yaptırdığı Foxconn firmasını tercih etmiş durumda.

Nokia N1 ile sağlanan başarının Nokia C1 serisi ile de sağlanması ve Nokia firmasının hızlı bir şekilde Akıllı Telefon pazarına giriş yapması bekleniyor.

Ülkemizde de Salt Kullanıcı Kitlesi bulunan Nokia firmasının Akıllı Telefon noktasında da iyi bir tasarım ve kendisine yakışır özelliklerle pazara girmesi durumunda iyi bir satış grafiği yakalayacaktır diye düşünüyoruz.

[stextbox id=”info”]Nokia N1 Tablet PC Modeli Çıkar Çıkmaz Yok Satmaya Başladı[/stextbox]

Nokia C1 Modeli ile Hem Android Hem Windows Kullanabileceğiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir