PES 2017 Resmi Olarak Duyuruldu

KONAMİ firmasının tüm dünyada çok satan oyunları arasında yer alan ve ülkemizde de büyük bir meraklı kitlesine sahip olan Pro Evolution Soccer’ın yeni serisi PES 2017 oyunu resmi olarak duyuruldu.

PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları için hazırlanacak olan PES 2017 bir önceki seriye göre birçok düzenleme ve geliştirme ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bu geliştirmelerden en etkili olanı ise Konami firması tarafından PES serisinde geçtiğimiz yıllarda kullanılmaya başlanılan Fox Engine isimli oyun motorunun gelişmiş versiyonu olan Real Touch isimli yeni teknolojiye geçiş.

 

PES 2017 Resmi Olarak Duyuruldu
PES 2017 Resmi Olarak Duyuruldu

 

İlk Geçiş Sıkıntılı Olmuştu, Şimdi İse Başarılı

Fox Engine isimli oyun motoruna PES 2014 ile geçiş yapan firma aslında bir anlamda patlamıştı.

Kullanıcılara yeterli bir oyun deneyimi sunamayan PES 2014 sonrasında kullanıcılar PES 2013 veya FIFA 2014 serilerine yönelmişlerdi.

PES 2015 sürümünde iyileştirmeler yapan firma PES 2016 sürümünde ise Fox Engine Oyun Motoruna tam olarak alışmaya başlamıştı.

Şimdi ise Real Touch sistemi ile çok daha başarılı bir PES 2017 bizleri karşılayacak gibi görünüyor.

 

PES 2017 Sürümü Geliyor
PES 2017 Sürümü Geliyor

 

Değişen Özellikler Neler?

PES 2016 sürümüne göre ikili mücadelelerde etkileşim çok daha fazla hissedilecek ve gerçeklik yapısı daha fazla arttırılmış olacak.

Görsel Kalitede de ilerleyeme sağlayacak olan oyunda Görüntü Kalitesi ve Gerçeklik daha iyi seviyelere taşınmış durumda.

Denge, Pas Aktarımı, Top Kontrolü, Yapay Zekâ, Animasyonlar, Eğitsel Yapay Zekâ gibi birçok alanda da yeni sistemin etkileri kullanıcılar tarafından fark edilecek.

Bunun yanında Stadyum ve Işıklandırma yapılarına da müdahale eden ekip artık daha başarılı organizasyonların bizleri karşılamasına imkân tanımış durumda.

 

Pro Evolution Soccer 2017
Pro Evolution Soccer 2017

 

Resmi Tanıtım E3 2016 Fuarında Yapılacak

Oyunla ilgili genel bilgileri paylaşan Konami firması tam ve detaylı bilgiler için Haziran ayında yapılması planlanan E3 2016 Oyun Fuarını beklemeye başlamış durumda.

Resmi Duyurusunun ve Özellik Bildirimlerinin yapılacağı fuar sonrasında PES 2017 Minimum Sistem Gereksinimleri gibi birçok detayda kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Bakalım son yıllarda FIFA serisi karşısında kaybettiği oyuncu kitlesini PES 2017 ile geri kazanmayı başarabilecek mi Konami firması.

Pro Evolution Soccer 2017 Sürümü
Pro Evolution Soccer 2017 Sürümü

PES 2017 Resmi Olarak Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir