Samsung Galaxy Note 7 Serisi Yeniden Üretime Girebilir

Gerek ülkemizde gerekse de tüm dünyada sıkıntılı bir süreç sonunda geri toplanan Samsung Galaxy Note 7 ile alakalı yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

SlashGear tarafından dünya basınına paslanan habere göre Samsung firması geri topladığı Note 7 modellerini yeniden satışa sunacak.

Bazı Donanımsal Güncellemeler yaparak farklı bir isimle pazara sürüleceği düşünülen Note 7 serisinin bu sayede ilk partide yaşadığı Yanma – Patlama Sorunları ile de karşı karşıya kalmaması sağlanmış olacak.

 

Samsung Galaxy Note 7 Uçaklarda Yasaklandı

 

Fiyat & Performans Ürünü Olarak Satılacak

Tabi ki Note 7 modelinin üstünde oldukça kötü bir imaj var. Bu sebeple de bu modele bakış açısının pek olumlu olmayacağını düşünen Samsung firması yenilenecek olan modeli Fiyat & Performans ürünü olarak oldukça ciddi bir indirim ile satışa sunacak.

Bu sayede de kullanıcılar Uygun Fiyata Üstün Özellikleri olan bir cihaza sahip olmak için Note 7 isminin getirdiği o kötü imajı yok sayabilecekler.

Tabi ki bu sadece bir iddia.

Çünkü Samsung cephesinin Uygun Fiyata Note 7 modelini yeniden satışa sunması durumunda Note, Galaxy A ve Galaxy J modellerindeki satışları baltalaması söz konusu.

Örneğin ülkemizde Note 7 modeli 1.999 TL’den satışa çıkacak olursa gerek Note 5 gerek S7 ve S7 Edge gerekse de A7 gibi modellerin satışları Note 7 üzerine kayacaktır.

Bu durumda da Samsung firması bir taraftan atıl konumda kalan Note 7 serisini değerlendirirken diğer taraftan da satışı düşen ve daha fazla kazanç elde ettiği modeller sebebiyle zarar edecektir.

 

Samsung Galaxy Note 7 İade Süreci

Belli Başlı Ülkelerde Satılabilir

Türkiye gibi Orta – Üst Seviye cihazların oldukça fazla rağbet gördüğü ülkelerde bu serisinin çıkması pek ihtimal dahilinde değil.

Zaten sızıntı kaynaklarına göre Samsung Galaxy Note 7 modelinin güncel serisi satışların daha az olduğu, Orta Seviye cihazlarda pek yüksek satış rakamlarının yakalanamadığı ülkelerde olacak.

Bu sayede de hem satışa çıkıp geri toplanan Note 7 serisi çöpe gitmemiş, yapılan onca yatırım havada kalmamış olacak hem de Samsung Pazar payı sıkıntısı yaşadığı ülkelerde bir hava yakalayarak pazardaki gücünü arttırmış olacak.

 

Samsung Galaxy Note 7

 

Tabi bu konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama yok. Olup olmayacağı konusu ilerleyen dönemlerde daha net bir şekilde görülecektir.

Samsung Galaxy Note 7 Serisi Yeniden Üretime Girebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir