Sony CP-V5A Taşınabilir Şarj Aleti – PowerBank İncelemesi 

Sony firması tarafından pazara sürülen 5.000 mAh’lik Taşınabilir Şarj Cihazı Sony CP-V5A modelini sizler için inceledik.

Cebe rahat sığan yapısı ile özellikle taşınabilirlik noktasında başarılı bir iş çıkaran Sony firması Tasarım noktasında da Sony CP-V5A modelini yeterli seviyeye getirmiş durumda.

Ancak 5.000 mAh’lik değerin ortalama 3.000 mAh’lik değere sahip Akıllı Telefonlarda kullanımı noktasında Tek Atımlık Kurşunu olduğu gerçeği de unutulmaması gereken bir konu.

Cihazın Kısa Devre Koruma ve Sıcaklık Dengeleme Sistemlerinin de bulunması cihazın alınabilir modeller arasında yer edinmesini sağlamış durumda.

Ancak Fiyat / Performans noktasında Asus ZenPower veya GreenTech GT-PB23 modellerinin gerisinde kaldığını da belirtmemiz gerekiyor.

 

Sony CP-V5A Taşınabilir Şarj Aleti - PowerBank İncelemesi
Sony CP-V5A Taşınabilir Şarj Aleti – PowerBank İncelemesi

 

Sony CP-V5A Taşınabilir Şarj Aleti Teknik Özellikleri 

Özellikle Marka noktasında ön plana çıkan modelin Güvenlik noktasında da başarılı olduğunu belirtmemiz gerekli. Kısa Devre Koruması ve Aşırı Sıcaklık Koruması ile özellikle cihazda meydana gelecek Yanma ve Patlama gibi riskleri de Sony firması minimum seviyeye çekmiş durumda.

Çıkışın Tek USB üzerinden sunulması ve 1.5 Amperlik bir max. değere sahip olması ise biraz eksi bir değer olmuş durumda. Çift USB Çıkışı olmasa bile Çıkış Değerinin 2 Amper değerinde olması biraz daha kullanıcı bazında artı bir izlenim oluşturabilirdi.

 

Pil Kapasitesi 5.000mAh
Giriş Değeri  5 Volt – 1 Amper
Çıkış Değeri  5 Volt – 1.5 Amper
Boyutlar (GxYxD) 65 mm x 116 mm x 13.1 mm
Ağırlık  165 gr
Şarj Süresi  AC Bağlantı ile 6 Saat – USB Bağlantı ile 12 Saat
Renk Seçenekleri  Siyah, Beyaz, Kırmızı, Pembe, Mavi, Yeşil
Sıcaklık Koruma  Var
Kısa Devre Koruma  Var

 

Sony CP-V5C Taşınabilir Şarj Cihazı Renk Seçenekleri
Sony CP-V5C Taşınabilir Şarj Cihazı Renk Seçenekleri

 

Sony CP-V5A Taşınabilir Şarj Aleti Video İnceleme 

Sony CP-V5A modelinin Siyah ve Beyaz renk seçeneklerini sizler için inceledik ve videolu olarak hazırladık. Almadan önce sizde Videolu İncelememize bir göz atarak konu hakkında Fikir Sahibi olabilirsiniz.

 

 

Sony CP-V5A Taşınabilir Şarj Cihazı Kullanıcı Yorumları

Cihazla alakalı olarak aklınıza takılan Soruları sorabilir, Yorum yapabilir veya Kullanıcı Deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Bu sayede ürünü almayı düşünenlere akıllarındaki soru işaretleri ile ilgili cevap bulmalarında ve ürünün Fiyat – Performans ve Kullanılabilir konusunda neler sunduğunu daha geniş bir kitleye ulaştırabilirsiniz.

 

Sony CP-V5C Batarya Yapısı
Sony CP-V5C Batarya Yapısı

Sony CP-V5A Taşınabilir Şarj Aleti – PowerBank İncelemesi 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir