Vodafone’dan İPad Retina kampanyası

Vodafone İş Ortağım iPad Retina ve iPad Mini Yeni Kampanyaları kapsamında Vodafone’un size sunduğu 24 ay veya 36 ay suresince Süper Internet 1GB, 5GB ve Sınırsız İnternet Paketi (15GB)’ni sunuyor.  Kampanyaya katılmaya taahhüt eden aboneler belirlenmiş aylık ek ödemeler karşılığında iPad retina ve Mini cihazları için 16 GB, 32 GB ve 64GB modelleri sizleri bekliyor.

Kampanya içerisinde yer alan abonelerin yapacağı görüşmeler veya gönderilecek SMS’leri ve paket üzeri data kullanımları, her bir GSM hattına tanımlanmış olan kampanya seçeneğine ait bedel haricinde, ayrıca kampanyaya tabi hattın içinde bulunduğu mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Kampanya kapsamında abonelerin seçtikleri tarife bedelleri üzerinden seçilen tarifeye göre indirim verilecektir.

Vodafone’dan İPad Retina kampanyası
Vodafone’dan İPad Retina kampanyası

Kampanya kapsamında Vodafone Cep Merkezleri‘nden yapılacak satışlarda Vodafone tarafından belirlenmiş olan kurallara uymayan aboneler belirlenmiş tek seferde cihaz bedelinin yansını anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla ödeyeceklerdir; kalan tutar aboneden ayrıca tahsil edilecektir. Kampanya dahilinde geçerli kredi kartı olmayan aboneler bu kampanyaya dahil edilemeyeceklerdir.

Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerli olup, ayrıca ücretlendirilecektir. Kampanya kapsamında Vodafone Cep Merkezleri’nden yapılacak satışlarda Vodafone tarafından belirlenmiş olan kurallara uymayan aboneler belirlenmiş ilk 12 aylık bedeli anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla ödeyeceklerdir; son 12 aylık bedel ise 13. aydan itibaren aboneden ayrıca tahsil edilecektir.

Vodafone’dan İPad Retina kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Ağustos 2014, 16:52

    güzel bir kampanya. iPad retina’da gayet kaliteli zaten. not: bu cihazlara desenli kılıflar çok yakışıyor.