ZenFone 2 İçin  “Sistem Ara Yüzü Durduruldu Hatası” İçin Güncelleme Geldi

Asus tarafından gönderilen son güncelleme olan 2.20.40.90 yapı numarasına sahip güncelleme sonrasında başlayan “Maalesef Sistem Ara Yüzü Durduruldu” hatası 2 haftalık bir beklemenin sonunda Asus Türkiye tarafından giderildi.

Yaklaşık 35 MB boyutunda bir güncelleme yayınlayan (2.20.40.97 Yapı Numaralı) Asus Türkiye şu etapta Telefon Üzerinden Güncellemeyi dağıtmaya başlamış durumda.

Güncellemenin yapılmasından sonra Asus ZenFone 2 kullanıcıları %15 Şarj Oranının altına inse dahi cihazlarından herhangi bir hata almadan rahat ve sorunsuz bir şekilde cihazlarını kullanabilecekler.

 

Güncellemeyi Yüklemenizi Öneririz

2.20.40.90 yapı numarasına sahip güncelleme ile aslında bazı sorunlar giderilmişti. Ancak Sistem Ara Yüzü Hatası sebebiyle birçok kullanıcı bu güncellemeyi yüklememişti.

Durum böyle olunca gelen güncellemedeki düzeltilen ayarlar cihazlara yüklenemedi.

İşte bu sebeple 2.20.40.90 yapı numarasına sahip güncellemeyi almayan arkadaşların da hem bu güncellemeyi hem de yeni yüklenen 2.20.40.97 yapı numaralı güncellemeyi almalarını öneririz.

 

Sistem Ara Yüzü Durduruldu Hatası Giderildi
Sistem Ara Yüzü Durduruldu Hatası Giderildi

 

Güncelleme Telefon Üzerinden Yapılacak

Cihazınızın AYARLAR kısmındaki HAKKINDA seçeneğine giderek CİHAZ GÜNCELLEMELERİ kısmından son sürüm güncelleme denetlemesini yapabilirsiniz.

35 MB gibi bir boyuta sahip olan güncelleme hızlı bir biçimde indirilip cihazınıza yüklenecektir.

İnternet üzerinden yükleme yapmak isteyenler ise şimdilik beklemek zorunda kalacaklar. Asus henüz güncellemeyi web sayfasında paylaşmamış durumda. Dileyen http://www.asus.com/tr/Phone/ZenFone_2_ZE551ML/HelpDesk_Download/ adresini ara ara ziyaret edebilir.

Bu sayede sorunlarda ortadan kaldırılmış olacaktır.

Son güncelleme için Hızlı bir biçimde çözüm üreten Asus Türkiye’ye de ayrıca Teşekkür Ediyoruz.

ZenFone 2 İçin  “Sistem Ara Yüzü Durduruldu Hatası” İçin Güncelleme Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. zenfon 2 laser yeni aldım hiç güncelleme yapmadım. %16 sorunu cözüldü mü?

  2. Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL modelini satınaldım. 3 tane 300-400 mb civarı güncelleme geldi. Ve %16 batarya hatası bu seride de mevcut. İnşallah güncellemeyi bu seri için de bir an önce yüklerler.