11.11 Yoğunluğu N11.com Adresini Servis Dışı Bıraktı

11.11. İndirimlerine ürünler tükenmeden ulaşmak isteyenlerin ve acaba hangi ürünlerde indirim var diye merak edenlerin yoğun ilgisine maruz kalan N11.com gece yarısı itibari ile çöktü.

Siteye girdikten sonra site içerisinde dolaşmanın neredeyse imkânsız hale gelmiş olmasının yanında birçok sayfada direkt olarak Hata Sayfasına yönleniyor.

Gece yarısı itibari ile başlayan yoğunluğun ilerleyen saatlerde biraz daha sakinleşmesi ve siteye erişimindeki sorunların da ortadan kalkması bekleniyor.

 

N11.com Online Alışveriş

 

11.11 İndirimler Tüm Dünyada İlgi Görüyor

11.11 İndirimi olarak bilinen indirimler ülkemizde son 2-3 yıldır İnternet Sitelerinin artması ile gündemimize geldi. Ancak bu indirimler çok daha önceki yıllarda özellikle Uzakdoğu Ülkelerinde yapılmaya başlanan ve ciddi anlamda satış patlaması yaşatan indirimlerden birisi.

GearBest, BangGood ve AliExpress gibi birçok Uzakdoğu menşeli sitede neredeyse bir aydır 11.11 İndirimleri için çeşitli reklam çalışmaları yapmakta idi.

11 Kasım tarihi itibari ile başlayan alışveriş çılgınlığı önümüzdeki haftalarda Kara Cuma olarak tüm dünyada bilinen ülkemizde ise genelde Muhteşem Cuma olarak adlandırılan indirim haftası ile devam edecek.

Sonrasında ise Yılbaşı İndirimleri yavaş yavaş sektörde yeni indirim dalgaları yaratarak 2018 yılını kapatmamızı sağlayacak.

11.11 Yoğunluğu N11.com Adresini Servis Dışı Bıraktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Maalesef kazandığımız kuponların çoğunu harcayamadık.Site resmen çöktü.Sunucu devamlı hata verdi. Bunu 24 saate sığdırmaya çalıştılar ama olmadı. En azından kuponlar için 48 saat denilse belki bu kadar yığılma olmayacaktı.