3 Farklı Microsoft Surface Phone 2017 Yılında Pazarda

Microsoft firması 2012 yılında ortaya attığı Microsoft Surface Phone modelleri için 2017 yılını hedefine eklemiş görünüyor.

Nokia firmasından aldığı Lumia markası ile pazarda birçok Akıllı Telefon Modeli ile belli bir pay elde eden Microsoft firması 2017 yılından itibaren pazardaki ürün gamına Surface Phone serisini de eklemiş olacak.

İlk gelen verilere göre firma pazara 3 farklı ürün ile çıkacak ve arka planda Lumia serisini üretmeye de devam edecek.

 

3 Farklı Microsoft Surface Phone Yolda
3 Farklı Microsoft Surface Phone Yolda

 

Tasarımsal Değişmeler Olacak

Daha önce Nokia Lumia serisini satın alan ve Lumia Tasarımına sadık kalarak yoluna devam eden Microsoft firması Surface Phone serisi ile daha özgün bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Windows Phone 10 İşletim Sistemini kullanacağı yeni modeller hem tasarım hem de donanım açısından insanlara çekici olmak zorunda.

Aksi durumda Android İşletim Sistemi ve IOS İşletim Sistemi karşısında kan kaybeden Microsoft firması Mobil İşletim Sistemi pazarındaki şuan ki kitlesini de tamamen kaybetmiş olacak.

 

Microsoft Surface Phone Klavye Yapısı
Microsoft Surface Phone Klavye Yapısı

 

Surface Tabletler Ülkemizde Satılmadı

Microsoft Surface serisi Tablet PC modelleri ne yazık ki ülkemizde pek satışa çıkmadı. Bazı siteler kendi imkanları ile ürünlerden getirseler de Teknoloji Mağazalarına bu ürünün girmemesi pazarda belli bir bilinirliğin yaşanmasına da engel oldu.

Şimdi ise pazara çıkacak olan Microsoft Surface Phone serisinin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı belirsiz durumda.

Henüz ne zaman, hangi özelliklerle ve nasıl bir fiyata sahip olacağı konusunda bilgiler gelmemiş durumda olan bu serinin Türkiye Mobil Telefon Pazarında kendisine yer bulamaması da muhtemel seçenekler arasında.

3 Farklı Microsoft Surface Phone 2017 Yılında Pazarda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir