2013 Model Yeni Asus PadFone Tanıtıldı

Asus pazara sürdüğü Tablet Telefon modeli olan PadFone serisine yeni bir seri daha ekledi ve SnapDragon 800 serisi ile oldukça güçlü bir Telefon Tablet ortaya çıkardı.

Yeni Asus PadFone modeli 5 inçlik Akıllı Telefon ve 10 İnçlik Tablet Bilgisayarın bir araya gelmesi ile oluşan, SnapDragon 800 serisi 2.3 Ghz’lik Dört Çekirdekli işlemcisinden güç alan, 2 GB Ram ile hızlandırılmış ve 13 MP’lik bir kamera ile sunulmuş bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Önceki serilerinde kamera noktasında oldukça fazla eleştiri alan Asus firması bu sefer işi biraz daha sıkı tutmuş durumda. 13 megapiksel kameraya sahip yeni Asus PadFone, sahip olduğu PixelMaster teknolojisi sayesinde farklı ışık koşullarındaki fotoğraf çekimlerinde net sonuçlar vaat ediyor.

2013 Model Yeni Asus PadFone Tanıtıldı
2013 Model Yeni Asus PadFone Tanıtıldı

F/2.0 diyafram açıklığına sahip lensi, yakın zaman önce tanıtılan iPhone 5S’in sahip olduğu diyafram açıklığından daha iyi bir yapı sunuyor. Ayrıca 30 fps hızında 1080p ve 60 fps hızında HD video kaydı da cihazın diğer özellikleri arasında.

Android 4.3 İşletim Sistemi ile pazara çıkan ve kullanıcı tarafından hem telefon hem de Tablet PC olarak kullanılan Yeni Asus PadFone modeli ne kadar ilgi çekici bir ürün olsa da Türkiye pazarında yakın dönemde satışa çıkmayacak gibi görünüyor.

Asus PadFone 1, Asus PadFone 2, Asus PadFone İnfinity gibi 3 farklı model çıkaran ve bunları Türkiye pazarında satışa sunmayan Asus firmasının Yeni Asus PadFone modeli ile alakalı olarak hedefinde Türkiye Pazarının olması kısa vadede imkânsız gibi görünüyor.

Bu konuda geçtiğimiz aylarda Asus Türkiye kanadından da bir açıklama yapılmış, Asus Türkiye noktasında henüz Mobil Telefon Desteği sunacak bir birimin eksik olmasından dolayı cihazların satışa çıkamadığı bilgisi paylaşılmıştı.

Bakalım 2013 senesinin sonu veya 2014 senesinin başı gibi Asus Türkiye ve Asus Global bizi şaşırtarak Asus PadFone modelini ülkemizde satışa sunacak mı? Yoksa bu model de bizden uzakta satılıp eskiyecek mi? Bunu zaman gösterecek.

 

2013 Model Yeni Asus PadFone Tanıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir