Acer Liquid E2 Modeli Resmi Olarak Duyuruldu

Bilgisayar firmaları tarafından son dönemde rağbet gören Akıllı Telefon Pazarına katılan son üye Acer firması tarafından üretilen Acer Liquid E2 modeli oldu.

Acer tarafından Liquid serisi altında pazara sunulan ve Giriş – Orta Seviye kullanıcılara hitap eden Acer Liquid E2 modeli Avrupa Pazarı hedefli olarak satışına başlanılacak modellerden birisi.

4,5 İnçlik 960*540 piksellik bir ekrana sahip olan, 4 Çekirdekli İşlemci ve 8 MP’lik bir kamera ile gelen Acer Liquid E2 modeli 2 MP Ön Kamera ve Çift Sim Kart desteği gibi can alıcı özellikleri de bünyesinde barındırıyor. GPS, Wi-Fi, Bluetooth gibi donanımsal özellikler ise dahili olarak cihaza eklenmiş durumda.

Acer Liquid E2 Modeli Resmi Olarak Duyuruldu
Acer Liquid E2 Modeli Resmi Olarak Duyuruldu

Android 4.2 Jelly Bean İşletim Sistemi ile pazara çıkması beklenilen Acer Liquid E2 modelinde HSPA+ desteği ile 42 Mbps hızına çıkmak mümkün olacak gibi görünüyor. Bu urumda günümüzdeki Sabit İnternet Hızına erişebilmemiz anlamına geliyor.

Belçika, Hollanda, Ukrayna, Fransa, İspanya, İngiltere, İtalya, Almanya, Rusya ve Türkiye gibi ülkelerde satışına başlanması beklenilen Acer Liquid E2 modelinin ortalama satış fiyatı da 229 Euro olarak belirlenmiş durumda. Ülkemizde ise 600 – 800 TL arasında bir fiyat eviyesinden satılacaktır diye düşünüyoruz. Tabi ki Türkiye pazarına gelirse.

 

Acer Liquid E2 Modeli Resmi Olarak Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. acer ın cihazları çok iyi lakin teknik servis konusunda çok sıkıntılı hatta çok zayıf eski modellerinde bu sıkıntı fazlasıyla yaşandı acer Türkiyede satış yapmayı istiyorsa biraz servise ağırlık vermesi lazım avrupanın en büyük telefon pazarıyla ilgilenmiyor