Android İçin Skype Güncellemesi Geldi

Android İşletim Sistemi için Skype Uygulamasının yeni bir güncellemesi kullanıcılara gönderildi.

Daha önce İOS İşletim Sistemi ve PC sürümlerinde olan bazı özellikler bu güncelleme ile Android İşletim Sistemi üzerinde kullanılan Skype Uygulamasına da eklenmiş oldu.

Uygulama Skype Kullanıcılarına dünden itibaren gönderilmeye ve güncellenmeye başlandı.

 

Skype Güncellemesi Neler İçeriyor?

Sesli, metin bazlı ve görüntülü sohbet çözümleri arasında en önde seyreden Skype, masaüstü sistemlerin yanı sıra iOS ve Android platformlarındaki varlığına da devam ediyor. 

Skype iOS sürümünün içerdiği özellikler ve performans daha öne çıkarken, bazı ek yeniliklere sahip olmayan Skype Android bir parça geri planda kalıyordu. Yeni güncellemeise bu durumu tersine çeviriyor.

Skype Android sürümünün yayınlanan yeni güncellemesi Version 5.3 ile birlikte, bir süredir iOS ve masaüstü sistemlerde mevcut özellikler Android platformuna taşındı.

Güncellenen sohbet baloncukları arayüzü, daha fazla emoji seçeneği dikkat çekenler arasında. Öne çıkan bir başka yenilik de, bir süredir PC’lerde gördüğümüz büyüyen hareketli emote’lar.

Android İçin Skype Güncellemesi Geldi
Android İçin Skype Güncellemesi Geldi

Android Skype Uygulaması Artık Daha Sorunsuz

Artık Skpye Android versiyonunda da metinsiz ve sadece bir emote içeren mesajlar attığınızda, sistem otomatik olarak kullanılan emote’u büyütüyor.

Dikkat çekici ve belki de en önemli özellik, mesajlaşmayı kaldığınız noktadan takip edebilme desteği. Şayet sohbet esnasında cihazdan uzaklaşır ya da başka bir uygulamaya geçerseniz, Skype Android sizin için kaldığınız kısma otomatik olarak dönüyor.

Grup sohbet avatar seçeneklerini güncelleme ve çoklu hesap yönetimindeki ekstra seçenekler de sağlanan kolaylıklardan.

Android İçin Skype Güncellemesi Geldi
Android İçin Skype Güncellemesi Geldi

 

Mobil Skype Kullanıcıları İçin Geliştirmrler Devam Ediyor

Android İşletim Sistemi için yapılan Skype Güncellemesi aslında Uygulamanın Mobil Platformlarda ne kadar önemli bir konumda olduğunun göstergesi.

MSN ile birleşerek onun ölümüne yok açan Skype Uygulaması artık pazardaki Lider Mesajlaşma Sistemi olmasa da halen birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Bu sebeple de gerek Bilgisayar Sürümü gerekse de İOS ve Android Sürümü düzenli olarak güncellenerek uygulamanın geride kalması ve rakipleri tarafından ezilmesi riski minimum seviyeye indirilmeye çalışılıyor.

Android Skype Kullanıcıları Wi-Fİ ile bağlantı yaptıkları veya Güncelleme seçeneklerini aktif ettikleri an Skype Uygulaması da güncellenecek ve yeni özellikler kullanıcılara sunulacaktır.

Kaynak: Shiftdelete

Android İçin Skype Güncellemesi Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir