Android Kullanıcılarına Araba Yarışı: Death Rally Free Yarışı

Dünya çapında bir statüye sahip olan ve 5 milyonluk bir telefon kullanıcısı tarafından tercih edilen Death Rally oyunu Android kullanıcılar için Ücretsiz sürümü ile Google Play Market üzerinden dağıtımda.

Aksiyon seviyesi oldukça yüksek olan, kuralsızlık ile yönetilen, silahlarla donatılmış araçların katıldığı bir yarışın ortasında kıyasıya rekabetin ve öldürme güdülerinin harekete geçtiği bir oyun diyebiliriz.

Amaç rakipleri ya yarış dışı bırakarak ya da oldukça hızlı bir şekilde ilk sırada yer alarak yarışı sona erdirmek. Ancak dikkat edin herkeste silah var ve siz vurmazsanız sizi vurabilirler.

Yüksek grafik yapısı, oyunculara yaşattığı deneyim, pratik ve telefonu yormayan bir oyun olması sebebiyle çok tercih edilen Android Oyunlarından birisi diyebiliriz.

Death Rally oyunu Çoklu Dokunmatik özelliğine sahip olması, ARM v/ uyumlu olması ve OpenGL ES 2.0 desteğine sahip olması sebebiyle oldukça rahat oylanılan oyunlardan bir tanesi olmayı başarıyor.

Death Rally oyununu telefonunuza Google Play Market üzerinden veya aşağıdaki indirme linkinden indirip telefonunuza kurabilirsiniz.

İyi oyunlar..

 

Death Rally Free Araba Yarışı - Android
Death Rally Free Araba Yarışı - Android

 

 

Android Kullanıcılarına Araba Yarışı: Death Rally Free Yarışı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 23 Ocak 2014, 10:29

    Çok güzel bir oyun. Ölüm yarışı deyince daha çok oynayasım geliyor bu oyunu. Grafikler ve ses efektleri oldukça iyi tasarlanmış.

  2. ÇOOOOOOOOK İYİ BİR SİTE VİRÜS FİLAN YOK ÇOK SEVDİM

  3. 28 Mayıs 2012, 03:11

    Oyunlar her zaman stres atmamız için gerekli olan uygulamalar. Bu nedenle telefonumda bir çok oyun bulunduruyorum stresli ve boşa geçen zamanımı eğlenceli bir şekilde geçirmek amaçlı. Mobil cihazlarda daha keyifli oyunlar oynayabilmemiz bana akıllı telefon aldırdı .

  4. 18 Mayıs 2012, 10:24

    Araba yarış oyunlarından en güzeli bence. NFS’den sonra tabii ki. NFS’den sonra herkese önereceğim harika bir oyun. Yalnız fazla bölümü yok bu oyunun. Kilitli her yer onları nasıl açıyoruz??