Android Telefonlar İçin Apple Music Uygulaması

Android telefonlar için merakla belenen Apple Music ten ilk görüntüler sızdırıldı.

Apple‘in bu yaz duyurduğu Apple Music ilk etap olarak birkaç ülkede ve sadece İOS platformunda yayımlansa da kısa zamanda 15 milyon kişi tarafından kullanılmıştı.

Seeking Alpha geçtiğimiz günler Android için olan Apple Musicin ilk görüntülerini sızdırdı.Bu görüntülerle beraber Apple Music’in nasıl olacağına dair ilk bulgular gün yüzüne çıkmış oldu.Sızan görüntülerin Apple Music’in Almanca olan versiyonuna ait olduğunu sizlere  belirtelim.

Android için Apple Music Öneriler, Yeniler, Radyo, Bağlan ve Benim Müziğim  kullanıcıya kolaylık sağlayan ana menülere sahip.

 

Apple Music IOS’dan Sonra Android’de

Rakipler arasında artık Uygulama Paslaşması sıkça görülür hale geldi. Eski dönemde Google firması birçok uygulaması AppStore üzerinden son kullanıcıya ulaştırıyordu.

Artık Apple firması da uygulamalarını Google Play Store üzerinden dağıtıma sokmaya başlayacak gibi görünüyor. Apple Music Uygulamasının da bu konuda öncü isimlerden biri olacağı görünüyor.

Uygulamanın Google Play Store üzerinden indirilebilir hale getirilmesinden sonra Apple Music Uygulamasına nasıl bir talep olacak onu da zaman gösterecek.

Apple Music ilk olarak yayımlanan İOS versiyonundaki uygulamayla da benzerlik gösteriyor.İşte  Apple Music’in sızdırılan o ilk görüntüleri;

Android Telefonlar İçin Apple Music Uygulaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir