Android Wear Hangi Akıllı Telefonlar İle Uyumlu Olacak

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Geçtiğimiz günlerde Google I/Q Etkinliğinde resmi olarak tanıtılan Giyilebilir Teknoloji Ürünleri için hazırlanan Android Wear İşletim Sistemi hangi Akıllı Telefonlar ile uyumlu olacak bir gözden geçirelim dilerseniz.

Akıllı Saat Aileleri için ön plana çıkan ve pazarda başarılı bir adım olarak görülen Android Wear İşletim Sistemi pazara çıktığında bazı Akıllı Telefonlar tarafından desteklenirken bazıları tarafından ise ne yazık ki desteklenemeyecek.

Peki, Android Wear hangi akıllı telefonlar tarafından destekleniyor olacak?

 

Amiral Gemisi Akıllı Telefonlar Şanslı

Android 4.3 ve Üstü sürümleri destekleyecek olan Android Wear İşletim Sistemi bir anlamda şuan pazarda bulunan Akıllı Telefon serisinin %75’lik kısmına destek sunmuyor olacak.

Pazara sürülen ve güncelleme verilen Amiral Gemisi modeller ise direkt olarak Android Wear İşletim Sistemi ile kullanılabiliyor olacak. Bu noktada da Marka ve Model farkı aranmayacak.

Android Wear Hangi Akıllı Telefonlar İle Uyumlu Olacak
Android Wear Hangi Akıllı Telefonlar İle Uyumlu Olacak

Windows Mobile ve İOS İçin Kötü Haber

Android Wear İşletim Sistemine sahip olacak Akıllı Saat Modelleri ne yazık ki sadece Android Platformunda kullanılabiliyor olacak.

Bu sebeple de Apple Kullanıcıları ile Windows Mobile kullanıcıları için Android Wear ve bu İşletim Sistemine sahip Akıllı Saatler pek bir anlam ifade etmeyecektir.

 

Hangi Akıllı Telefonlara Android Wear Desteği Gelecek?

İşte birkaç model. Tabi ki burada listelenmeyen modellerde var. Sizin Akıllı Telefonunuzda Android 4.3 ve Üstü bir işletim sistemine sahipse sizde rahatlıkla Akıllı Saatleri kullanabilirsiniz.

 

Sony Xperia Z – Z1 – Z1 Compact – Z2

Samsung Galaxy S3 – S4 – S5

Samsung Galaxy Note 2 – Note 3,

LG G2 – G3 – G Pro 2,

HTC One M7 – M8

 

Android Wear Hangi Akıllı Telefonlar İle Uyumlu Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir