Angry Birds Friends Oyunu Android ve IOS için Yayınlandı

 

Bir zamanların basit bir mobil oyunu olan Angry Birds artık dünyada en çok indirilen ve en çok oynanan oyunlarından biri oldu. Zamanla çıkardığı yeni sürümleriyle bir anda yaratıcısına milyonlarca dolar kazanç getirdi.

3-4 tane kızgın kuşun yumurlarını çalan domuzlara karşı verdiği savaş tüm dünyanın tutkusu oluverdi. Zamanla bu oyunun önce tişörtleri sonra bardak, saat ve telefon gibi kişisel eşyaları sonra ev eşyaları çıkmaya başladı.

Özellikle son yıllarda bir anda milyonlarca fanı oldu. Kısa zaman öncede çizgi film serisi yayınlanmaya başladı. Şimdi aynı serinin sosya olanı yayınlandı.

Angry Birds Friends Oyunu
Angry Birds Friends Oyunu

 

Angry Birds Friends oyunu, Facebook üzerinden arkadaşlarınızla turnuva yapabileceğiniz bir seridir. Hergün yeni bölümlerin ekleneceği bu oyunda turnuvalara katılıp puanlar kazanacaksınız ve aldığınız puanlara göre ödüller alacaksınız. Uygulama Android ve IOS için aynı anda ücretsiz olarak sunuldu.

Facebook hesabınızla oynayacağınız bu oyunu yine Angry Birds Facebook sayfasından sonuçları takip edebileceksiniz. Oyunla ilgili yayınlanan yeni bölümleri, ilerde yapılacak olan turnuvaları hakkında bilgileri bu sayfadan takip edebilirsiniz.

 

Google Play Store Uygulama Sayfası

Apple Store Uygulama Sayfası

Angry Birds Friends Oyunu Android ve IOS için Yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Angry Birds yapımcıları bir seri tutturdu gidiyor. Daha ne versiyonları çıkacak göreceğiz hep beraber.