Apple firması Apple iPad 5 Modeli İle Tasarımsal Değişime Başlayacak

Apple firmasının son dönemde birbirinin tasarımına benzer cihazlar üretmesi ve yenilikten uzaklaşmaya başlaması Apple iPad 5 modeli ile son bulacak gibi görünüyor.

Başarılı ve eşsiz tasarımları ile tanınan Steve JOBS döneminde alışılagelen her modelde yeni ve eşsiz bir tasarım geleneği Tim COOK döneminde ikinci plana atılmıştı. Şimdi ise iPad 5 modeli ile değişim rüzgârları esmeye başlayacak gibi görünüyor.

Donanımsal özellikleri ile oldukça üst bir seviyeye ulaşan Tablet PC modelleri için bir sonraki güncelleme de Donanımsal değil de Tasarımsal bir güncelleme yapılması planlanıyor gibi. Çünkü artık kullanıcılara sunulacak ek özellikler kullanım noktasında pek de hayata yansımayacak gibi görünüyor.

Apple iPad 5 Modeli Değişerek Geliyor
Apple iPad 5 Modeli Değişerek Geliyor

2013 senesinin 2. Çeyreğinde tanıtılması beklenilen Apple iPad 5 modelini bu değişimden nasibini alacak ilk model olması, sonrasında pazara sürülecek olan Apple iPhone 5S modelinin de değişimi devam ettirmesi bekleniyor. Bu kapsamda pazara sunulacak iki modelin Donanımsal olarak ise hemen hemen aynı kalması planlanıyor.

 

Apple firması Apple iPad 5 Modeli İle Tasarımsal Değişime Başlayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir