Apple İOS Kullanıcıları için Microsoft Office 365 Uygulaması Yayınlandı

Uzunca bir süredir Apple İOS İşletim Sistemine sahip kullanıcılar tarafından beklenilen Microsoft Office serisinin Mobil Sürümü olan Office 365 sürümü AppStore üzerinden indirilebilir hale getirildi.

Daha önce Windows Phone 8 İşletim Sistemi ile birlikte Mobil Kullanıcılara ulaşan Office paketi artık İOS Kullanıcıları için de Ücretsiz bir şekilde hizmet sunuyor olacak.

İçerisinde Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel ve Microsoft Office PowerPoint çalışmalarının bulunduğu İOS Office 365 uygulaması ek bir ücret ya da satın alma yapılmasına gerek olmadan kullanılabiliyor.

Bulut entegrasyonu sayesinde SkyDrive ve SharePoint gibi Bulut Depolama alanlarında bulunan Office Dosyalarında da güncelleme yapabileceğiniz Office 365 uygulaması uzunca süredir bu alanda bulunan 3. Parti yazılımlarında geride kalmasına sebep olmuş durumda

 

Apple İOS Kullanıcıları için Microsoft Office 365 Uygulaması
Apple İOS Kullanıcıları için Microsoft Office 365 Uygulaması

 

Henüz AppStore Türkiye sayfasında yayına alınmayan Office 365 Uygulamasını indirmek için birkaç gün daha bekleyebilir veya AppStore Ayar Sekmesinde uygulama alanı olan kısmı Amerika olarak değiştirip uygulamaya erişebilirsiniz.

Microsoft Office 365 Uygulaması şu aşamada İngilizce olarak yayında ve ilerleyen günlerde Türkçe olarak da kullanıma sunulacak gibi görünüyor.

Apple Store Uygulama Sayfası

 

 

Apple İOS Kullanıcıları için Microsoft Office 365 Uygulaması Yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir