Apple Türkiye Ofisi Genel Müdürü Resan YÜNER Oldu

Uzun süredir Türkiye Pazarına girmeye hazırlana ve geçtiğimi haftalarda Apple Türkiye için ilanlar vermeye başlayan Apple firması Türkiye Apple Genel Müdürlüğü koltuğuna da de yine sektörden bir isim olan Resan YÜNER‘i oturttu.

Haber Türk gazetesi tarafından duyurulan habere göre daha önce Bilkom üzerinden Türkiye Pazarına giriş yapan Apple bundan sonra Resan YÜNER kontrolündeki bir ekip ile Türkiye Operasyonunu yönetecek.

1987 yılında ODTÜ İşletme Bölümünden mezun olan Resan Hanım 10 yıla yakın bir süredir Bilişim ve Yazılım sektöründe hizmet veren belli başlı firmaların Yöneticilik ve Genel Müdürlük koltuklarında kendisine yer bulmuştu. Ancak şu aşamada Apple gibi bir firmanın koltuğunda oturmak sanırım Resan Hanım için oldukça hızlı bir yükselme haline dönüşecektir.

Apple Türkiye Ofisi Açılıyor
Apple Türkiye Ofisi Açılıyor

 

Apple Türkiye İle Neler Değişecek

Ülkemizde oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmasına rağmen ri Apple Türkiye Ofisini açmayan ve Koç Grubuna bağlı olarak çalışan BİLKOM ile işlerini yürüten Apple firması artık bu noktada aldığı eleştiri oklarından kurtulmuş olacak.

Bunun dışında ofis açılması ile Tüketici – Üretici hattında yaşanan sorunların da önüne geçilmiş olacak ve her türlü sorun anında muhatabına ulaştırılmış olacak.

Fiyat noktasında bir indirim ise ne yazık ki şu aşamada mümkün değil. Ancak iPhone 5 modeli gibi pazara girmeyen bir ürünün Fahiş Fiyattan satılması gibi bir durum da olmayacaktır.

Apple Türkiye sayesinde Yerelleştirme çalışmalarının hızlanması, SİRİ gibi birçok uygulamanın Türkçe versiyonunun çıkması bekleniyor.

Sözün Özü Apple Türkiye Ofisi Türkiye’de Apple ürünlerini kullanan tüketiciler için çok büyük bir haber olmasa da sorunlarına muhatap bulma konusunda oldukça iyi olacaktır.

 

 

Apple Türkiye Ofisi Genel Müdürü Resan YÜNER Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir