Apple’da Haftanın Ücretsiz Uygulaması

Apple, her hafta bir haftalığına kullanıcılara ücretsiz uygulamalar sunuyor. Bu hafta Apple tarafından ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan uygulama SketchBook isimli çizim programı. Özellikle üniversite’de güzel sanatlar fakültesinde veya mühendislik fakültesinde okuyanların AutoCad programı ile tanıdıkları Autodesk firmasının çizimle ilgilenenler için geliştirdiği uygulaması SketchBook,  Apple tarafından App Store üzerinden bir haftalığına ücretsiz olarak sunuluyor.

Program oldukça ayrıntılı bir çizim uygulaması. SketchBook’un içeriğinde  60 tane hazır fırça ile birlikte kişiselleştirilebilir fırça özelliği de bulunmakta. Çok  geniş bir renk paleti ile istediğiniz renklere kolayca ulaşabilecekken,  iPhone veya ipad’inizin Retina ekranı ile çizdikleriniz size daha canlı görünecek. Bu uygulama sayesinde çalışmalarınızın üzerine kolayca yazı da ekleyebilirsiniz. Bu uygulama ile aynı zaman çizdiklerinizi adım adım kaydedip sonrasında bunu bir video olarak izlemenizi de sağlıyor. Akıllı telefonlarda Apple’ın kullanıcılarına sunduğu bulut depolama servisi iCloud desteği sayesinde iPad’de çizmeye başladığınız bir çalışmayı iPhone’unuzdan ulaşıp kaldığınız yerden çalışmaya devam edebileceksiniz.

Apple’da Haftanın Ücretsiz Uygulaması
Apple’da Haftanın Ücretsiz Uygulaması

Uygulamanın kullanımı ve arayüzü oldukça basit. App Store üzerinden ücretsiz olarak uygulamayı bu hafta boyunca indirebilirsiniz. Apple son günlerde ücretsiz uygulamalar konusunda büyük adımlar atıyor. Daha önce izin vermediği uygulamaları son dönemlerde App Store’dan indirmeye izin vererek kullanıcılarını şaşırtıyor. Apple kullanıcıları da bu uygulamalardan oldukça memnun kalıyor. Siz de güzel bir tasarım ve çizim programı arıyorsanız bu uygulama tam size göre.

Apple’da Haftanın Ücretsiz Uygulaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir