Reeder firması tarafından Samsun’da üretimi gerçekleştirilen Reeder F1 cep telefonu Turkcell Askercell tarifesine özel olarak 449 TL’den satışa sunulacak.
Askercell için yeniden üretime giren Reeder F1 cep telefonu Askercell aboneleri tarafından 449 TL’lik satış fiyatı üzerinden satın alınabilecek.
Askeri kullanıma uygun bir hale getirilen F1 modeli askeri alanlarda kullanılabilir hale getirildi. Bu sayede askerdeki gençlerimizin de sorun yaşamadan bu cihazı satın alabilmelerinin önü açılmış oldu.
Yeni modelle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Reeder Kurumsal Satış Direktörü Mübin Argın şunları söyledi; “Türkiye’de Türkiye için ürettiğimiz bir telefon olan reeder F1 modelinin Askercell sürümü, kışlalardaki iletişim ihtiyacı için özel olarak geliştirildi. Üzerinde kamera bulunmayan bu model, Turkcell Askercell aboneleri tarafından kullanılabilecek. Samsun’da kurduğumuz fabrikada ürettiğimiz bu yeni modelimiz bir yandan askerlerimizin ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan cari açığın kapanması ve yasadışı yollardan gelen telefonların önüne geçilmesi için önemli bir adım. reeder olarak ülkemiz için yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha eklemekten dolayı gurur duyuyoruz. Bu çalışmalarımızın devamı da gelecek.”
Reeder F1 modelinin Teknik Özelliklerini şu şekilde sıralayabilir.
CEPSEYİR
6 gün önceMANŞET
27 Şubat 2021MANŞET
27 Şubat 2021TEKNOLOJİ VE MARKALAR
27 Şubat 2021MANŞET
27 Şubat 2021MANŞET
27 Şubat 2021TEKNOLOJİ GÜNDEMİ
27 Şubat 2021Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.