Asus ZenFone 3 Vatan Bilgisayar’da Satışa Çıktı

Asus firmasının 2016 yılı Amiral Gemilerinden birisi olan Asus ZenFone 3 ailesi Vodafone’dan sonra Vatan Bilgisayar tarafından da satışa sunuldu.

Asus ZenFone 3 serisinin pazara yavaş yavaş ısındığı şu günlerde Vodafone Bayileri üzerinden erişilebilen modeli olan 3 GB Ram Bellek ve 32 GB Dahili Depolama Alanına sahip olan seri Vatan Bilgisayar üzerinden de satışa sunuldu.

Daha önce duyurusu yapıldığı gibi 1.799 TL gibi bir rakamdan satışa çıkan modelin şu aşamada sadece Siyah Renk Seçeneği satışa girmiş görünüyor.

Vatan Bilgisayar ve Asus cephesinin yaptığı anlaşma nasıl bilemiyoruz ama kısa sürede stoklara diğer renk seçeneklerinin de girmesini bekliyoruz.

 

Asus ZenFone 3 - Vatan Bilgisayar

 

Üst Modeller İçin Beklemeye Devam

Gerek Asus ZenFone 3 modelinin 4 GB Ram Bellek – 64 GB Dahili Depolama alanına sahip olan modeli gerekse de Asus ZenFone 3 Deluxe modelleri için ne yazık ki henüz bir açıklama yapılmadı.

Asus Türkiye bu konuda net bir tarih vermezken beklentiler 2017 Ocak ayında bu iki modelin de ülkemizde resmi olarak satışa girmesi yönünde.

Ayrıca duyurusu CES 2017 fuarında yapılan Asus ZenFone 3 Zoom ve Asus ZenFone AR modellerinin de 2017’nin ikinci çeyreğinden sonra ülkemize gelmesini beklemek yanlış olmasa gerek.

Satın almak isteyenler http://www.vatanbilgisayar.com/asus-zenfone-3-akilli-telefon.html adresi üzerinden ürüne ulaşabilirler.

 

Asus ZenFone 3 Vatan Bilgisayar’da Satışa Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Deluxe ve ultra nerede kaldı?