Asus ZenFone Akıllı Telefon Alana 6 Ay Boyunca Her Gün 1 Sinema Bileti Ücretsiz

Asus ve CineMaximum işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya ile belirlenen Asus ZenFone modellerinden birisini alan kullanıcılara 6 ay boyunca Her Gün 1 Sinema Bileti Bedava.

15 Ocak 2018 tarihinde başlayan ve 15 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) , ASUS ZenFone 4 MAX (ZC554KL) veya ASUS ZenFone Live (5.5” ZB553KL) modellerinden birisini satın almanız kampanyaya katılım için ilk şart.

Cihazın faturasının ürünü alan kişi adına düzenlenmiş olması, ürünü alan kişinin ise 18 Yaşından Büyük olması da önemli bir detay. Eğer ürünü 18 yaşından küçük birisi alıyorsa kendisinden büyük bir akrabasının adına işlemleri yaptırmalıdır.

Kampanya Başvurusu yapılmadan önce cihaza Sim Kart Takılmalı ve Aktif Hale Getirilmelidir. Sahte Başvuruları engellemek ve Al-Sat yapanların sisteme girişini kapatmak adına alınan bir önlemdir bu. Sim Kart takıldıktan sonra 30 gün içerisinde sisteme kaydınızı yaptırabilirsiniz.

 

Asus ZenFone Akıllı Telefon Alana 6 Ay Boyunca Her Gün 1 Sinema Bileti Ücretsiz

 

ZenFone’la Hergün Sinemaya Kampanyası Başladı

Kayıt işlemleri için www.zenfonelahergunsinemaya.com adresine giriş yapmanız ve ilgili formu doldurmanız gerekmektedir.

Yapılan kampanya kapsamında Günlük 1 Sinema Bileti hakkınızın olduğunu unutmayın. Kullanılmayan hakların geçerliliği gitmektedir. Bilet alımları Tüm CineMaximum Sinemalarından yapılabilmektedir.

Bir kişi adına kampanya ya sadece bir giriş yapılabilmektedir. Bu sebeple de aynı üründen 2 tane alacak olan kişilerin faturaları farklı kişiler adına kesmeleri gerekecektir. Aksi durumda sadece bir kez kampanyadan yararlanabileceklerdir.

Kampanya ile daha fazla detaya, kampanya şartlarına ve kampanya ile ilgili sık sorulan soruların cevaplarına ilgili başvuru sitesinden erişim sağlayabilirsiniz.

IMAX, IMAX 3D ve MPX ve 4DX gösteri türü filmler ve VIP, 4DX, Screen X, Dbox, tempur salonlar, yeni açılacak özel salonlar ve formatlar kampanya kapsamında değildir.

Asus ZenFone Akıllı Telefon Alana 6 Ay Boyunca Her Gün 1 Sinema Bileti Ücretsiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir