Asus ZenFone Serisi Artık Tüm Noktalarda Satışta

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Asus ZenFone serisi ilk olarak TeknoSA Mağazalarında tekel mantığı ile satışa sunulmuş ve büyük bir tepki almıştı. Stok sıkıntısı da yaşayan Asus bu yanlışından kısa sürede döndü ve Tüm Teknoloji Siteleri ve Mağazalarında serinin satışına başladı.

Asus ZenFone 5 ve Asus ZenFone 6 serisine ağırlık veren ve Stok Sorununu aşmaya çalışan Asus Türkiye kanadı yaptığı açıklama ile ilk etapta TeknoSA ile başlayan Satış Serüvenine artık Tüm Teknoloji Mağazaları ile devam edeceğini net bir şekilde ilan etmiş oldu.

Bu ilandan sonra da farklı noktalarda satışlar başlamış oldu.

Asus ZenFone Türkiye Satış Fiyatları
Asus ZenFone Türkiye Satış Fiyatları

Vatan ve HepsiBurada Ellerini Çabuk Tuttu

Vatan Bilgisayar ve HepsiBurada.com elini hızlı tutan ve ZenFone 5 serisini satışa sunan ilk firmalar olarak listelerde yer almaya başlamış durumda. TeknoSA Mağazalarında da satışına devam eden ürünün Bimeks, MediaMarkt ve HızlıAl gibi sitelerde de satışları yavaş yavaş başlamış durumda.

ZenFone 5 satışına yavaş yavaş başlayan firmanın Kasım başlamadan Asus ZenFone 6 stoklarındaki sorunu da aşması ve pazarda özellikle bu iki model ile hızlı bir yükseliş yakalaması bekleniyor.

Asus ZenFone Flip Cover Kapaklar
Asus ZenFone Flip Cover Kapaklar

ZenFone Serisi Kılıfları da Satışta

ZenFone 5 ve ZenFone 6 serisi için tasarlanan Akıllı Kılıflar da ülkemizde satışa sunulmuş durumda.

GittiGidiyor, SanalPazar, Sahibinden, Hızlıal ve HepsiBurada gibi Online Satış yapan mağazalarda 20 TL’den başlayan fiyatlar ile satışına başlanan ZenFone Akıllı Kılıfları cihaz ile birlikte oldukça başarılı bir ikili oluyor.

Asus ZenFone Serisi Artık Tüm Noktalarda Satışta

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir