Avea Akıllı Kamu Tarifesi

Avea‘dan kamu çalışanlarına ve emeklilerine çok avantajlı kullanabilecekleri bir teklif geliyor. Avea’nın Akıllı Kamu Tarifesiyle ayda 38 TL’ye yurt içinde Avealılarla konuşurken kullanabilecekleri 3000 dakika ve her yöne konuşabilecekleri 500 dakika, aynı zamanda 2 GB cepten internete sahip olacaklar.

Akıllı Kamu tarifesine sizde geçerek, hem rahat rahat konuşabilir, hem de cep telefonunuzdan rahatça internetin keyfini Aylık 38 TL ödeyerek sürebilirsiniz. Kullanılan tarife kapsamındaki görüşme süresi 3000 dakika, her yöne görüşme süresi ise tarife kapsamında 500 dakika, tarifedeki cepten internet kullanım hakkı ise 2 GB’dır. Avea’nın Kamu Tarifelilerinden yararlanmak istiyorsanız AKILLI yazıp 5555’e göndererek bu tarifenin olanaklarından kullanmaya başlayabilirsiniz.

Avea’nın Kamu Tarifesinden yararlanabilecek kurumlar; özel sağlık ve eğitim kurumu çalışanları, noterler, muhtarlar, avukatlar, kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli ve geçici personel ve işçiler dahi tüm kamu çalışanları ve emeklileri yararlanabilirler. Ayrıca Polis Akademisi ve TSK öğrencileri, Türk Eczacıları Birliği üyeleri, gaziler, şehit yakınları, Sarı Basın Kartı sahipleri ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girdiğine dair son yıla ait belge sunan müşteriler, sınavda başarısız olsalar dahi bu tarifeden yararlanabilirler. Aynı zamanda tarife yeni aktivasyona, Numara Taşıma ile geçiş yapanlara ve mevcut faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşterilere açıktır.

Avea-Akilli-Kamu-Tarifesi
Avea-Akilli-Kamu-Tarifesi

Avea’nın Akıllı Kamu Tarifesine geçiş işlemleri Avea Bayileri, Avea Müşteri Hizmetleri ve SMS yoluyla yapılmaktadır. Tarifenizde ay içinde kalan konuşma sürenizi öğrenmek için SES yazıp, kalan cepten internet hakkınızı öğrenmek için ise INTERNET yazıp 5555’e SMS göndererek öğrenebilir ona göre kullanmaya devam edebilirsiniz. Tarifede bulunan kullanım haklarının %80’i ve %100’ü kullanıldığında otomatik olarak SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

 

Avea Akıllı Kamu Tarifesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir