Avea Bal 250 Paketi (20 TL 250 Dakika Görüşme + 250 SMS + 250 MB İnternet)

Avea tarafından Faturasız Hat abonelerine özel olarak sunulan Avea Bal Paketleri arasında kendisine yer bulan Avea Bal 250 Paketinde 20 TL ödeme yaparak 250 Dakika Her Yöne Görüşme + Her Yöne 250 Kısa Mesaj ve 250 MB İnternet satın alabiliyorsunuz.

Avea Faturasız Hat kullanan aboneler 250 yazıp 2070 nolu hatta SMS göndermeleri yada bir Avea Bayisine gitmeleri yeterli.  Buralardan yapacakları abonelik ile hatlarından 20 TL alınarak hediye dakika, sms ve internet hakkı sağlanacaktır.

Aboneler  Bal Paketini ayda 1 den fazla satın alabilir ve kullanabilirler. Alındıktan sonra 30 Gün içerisinde kullanılmayan haklar silinecektir. İptal edilmemesi durumunda Bal Paketi 30 günde bir kendisini yenilemektedir.

 

Paket Detayları

  • Paket kapsamında sunulan SMS, internet ve dakikaların kullanım süresi paket tanımlandıktan sonraki 30 gündür, 30 gün sonunda kullanılmayan haklar silinecek devretmeyecektir.
  • Paket kapsamındaki hakların 3. şahıslara transferi mümkün olmayacaktır.
  • Paket aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimi kendi tarifenizin üzerinden ücretlendirilecektir. Paket kapsamındaki internet faydası bitirildiği zaman ise her hangibir bir internet hediyesi/paketiniz yoksa, 30 günlük paket kullanım periyodunda 0,05TL/KB ile ücretlendirilir.
  • Paket kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar ve SMSler sadece yurt içi yönüne geçerli olacaktır. Söz konusu ücretsiz dakikalar 444’lü numaraları, Özel servis numaralarını, Kıbrıs ve yurt dışı aramalarını kapsamamaktadır.
  • Paketlerdeki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
  • Bu paketlerle birlikte başka dakika, SMS ve internet paketlerimizden de faydalanabileceksiniz.
  • Paketten kalan haklarınızı 2070 kısa numarasına Bal 250 Paketi için KALAN 250, Bal 500 Paketi için ise KALAN 500 yazıp SMS göndererek ücretsiz sorgulayabilirsiniz.
  • Paketler SMS kanalı ile paket ücreti bakiyeden düşülerek ya da Avea Bayilerinden kredi kartı ya da nakit ödeme ile satın alınabilecektir. Paketler hattınıza tanımlandığında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

SMS aracılığı ile;

  • Paketleri Katlayan tarife, Standart Tarife ve Faturasız Ofis Tarifeleri hariç olmak üzere tüm faturasız tarife kullanıcıları SMS yoluyla satın alabileceklerdir.
    Bal 250 Paketini 250, Bal 500 Paketini almak için ise 500 yazıp 2070e ücretsiz kısa mesaj göndererek satın alabileceksiniz.
  • Paketinizi iptal etmediğiniz sürece otomatik olarak yenilenecektir. Dilerseniz Bal 250 Paketi için IPTAL 250, Bal 500 Paketi için ise IPTAL 500 yazıp 2070e göndererek iptal edebilirsiniz.
  • Paket iptal edildiğinde mevcut dakika, SMS ve internet haklarınızdan kalanlar kullanım süresi sonuna kadar kullanılabilecektir.
    Paket aynı ay içinde birden fazla satın alınabilecektir.

Avea Bayileri aracılığı ile;

  • Tarife kısıtı olmadan tüm faturasız tarife kullanıcıları Avea Bayilerinden paketleri iki şekilde satın alabilecektir.
  • İlk yöntem ile müşterilerimiz paket ücretini Bal 250 paketi için 20TL, Bal 500 Paketi için 30TL olarak nakit ya da kredi kartı ile ödeyerek Bal Paket Kartlarını satın alabileceksiniz. Kartın arkasındaki şifreyi kullanarak aşağıdaki şekilde paketi hattınıza yükleyebilirsiniz.
  1.  Cep telefonunuzdan 9333’ü arayarak kartın üstündeki numaranızı girin.
  2. – Cep telefonunuzdan YUK bir boşluk kart numaranızı yazıp 9333’e bir kısa mesaj gönderin.
  3. – Cep telefonunuzdan Servis Menüsü’ne girin ve Asistan Menüsü’nü seçin. Menüyü izleyerek kart numaranizi girin.
  4. – Web’den yüklemek için www.avea.com.tr’deki Yükleme Menüsü’ne girin.
  5. – Cep telefonunuzdan *933#Bal Paket şifresi arama tuşunu tıklayın.
  • İkinci yöntem ile Avea İletişim Merkezlerinden Bal 250 Paketi için 19,99TL, Bal 500 Paketi için ise 29,99TL’yi nakit ya da kredi kartı ile ödeyerek satın alabileceksiniz. Sadece bu kanal için bu fiyatlar geçerli olacaktır. Yükleme yapıldığında ve paket tanımlandığında hattınıza bilgilendirme SMS’i gönderilecektir.
  • Paket aynı ay içinde birden fazla satın alınabilecektir.
  • Bu kanalla yapılan paket yüklemesi ile hattın aktif abonelik süresi uzayacaktır.
  • Bu kanaldan satın aldığınız paketler yenilenmeyecektir.

Sık Sorulan Sorular
Bal Paket nedir?
20 TL’ye her yöne 250 dakika + her yöne 250 SMS + 250 MB İnternet, 30 TLye her yöne 500 dakika + her yöne 500 SMS + 500 MB İnternet sunan pakettir .
Kimler yararlanabilir?
Avea İletişim Merkezlerinden paketi Faturasız tüm bireysel Avea müşterileri satın alabilir. Ancak SMS ile Faturasız Ofis, Katlayan ve Standart Tarifeleri dışındaki bireysel faturasızlar paketi satın alabilirler.

Nasıl satın alabilirim?
Pakete iki şekilde kayıt olabilirsiniz.

1- SMS ile kayıt olarak hattınızdan TL düşülerek;

Bal 250 Paketi için 250 yazıp, Bal 500 Paketi için ise 500 yazıp 2070’e ücretsiz kısa mesaj gönderek paketi satın alabilirsiniz. SMS ile kayıt olunan paketler tanımlandıktan sonraki 30 gün sonunda hattınızda TL olması durumda otomatik olarak yenilenecektir.

2- Avea İletişim Merkezlerinden nakit ya da kredi kartı ile ödeyerek;

– İsterseniz 20TL’ye Bal 250 Paketini 30TL’ye Bal 500 Paketinin kartlarını nakit ya da kredi kartı ile satın alıp, kartın arkasındaki şifreyi aşağıdaki yöntemlerle hattınıza yükleyebilirsiniz.
Cep telefonunuzdan 9333’ü arayarak kartın üstündeki numaranızı girin.
Cep telefonunuzdan YUK bir boşluk kart numaranızı yazıp 9333’e bir kısa mesaj gönderin.
Cep telefonunuzdan Servis Menüsü’ne girin ve Asistan Menüsü’nü seçin. Menüyü izleyerek kart numaranizi girin.
Web’den yüklemek için www.avea.com.tr’deki Yükleme Menüsü’ne girin.
Cep telefonunuzdan *933#Bal Paket şifresi arama tuşuna basıp yükleyebilirsiniz.

– İsterseniz 19,99*TL’ye Bal 250 Paketini 29,99*TL’ye Bal 500 Paketini kredi kartı ya da nakit ödeyerek Avea İletişim Merkezindeki çalışanın hattınıza sistemden otomatik olarak yüklemesini sağlayabilirsiniz.

*Sadece bu kanaldan satılan paket fiyatları yukardaki gibi olacaktır.

Paketim ne kadar süre geçerli olur?
Paketiniz hattınıza tanımlandıktan sonraki 30 gün geçerli olacaktır. Bu sure sonunda kullanmadığınız haklarınız bir sonraki aya devretmeyip silinecektir.

Ne zaman kullanmaya başlarım?
Paketinize SMS ile kayıt olduğunuzda, paket kartları ile yüklediğinizde ya da Avea İletişim Merkezinden hattınıza yüklettiğinizde paketinizin hattınıza tanımlandığına dair kısa mesaj alacaksınız. Kısa mesaj sonrasında paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir ayda kaç kez Bal Paket satın alabilirim?
Aynı ay içinde dilediğiniz kadar paket alabilirsiniz. SMS göndererek satın aldığınız en son paketinizin tanımlanma tarihinden sonraki 30 günün sonunda paketiniz hattınızda TL olması durumunda otomatik olarak yenilenecektir.

Paketimi nasıl iptal edebilirim?
Bal 250 Paketini IPTAL 250, Bal 500 Paketi için ise IPTAL 500 yazıp göndererek paketinizi iptal edebilirsiniz. Paketinizi iptal ettikten sonra kalan haklarınızı paket geçerlilik süresi sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Paketimden kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim?
Bal 250 Paketi için KALAN 250 yazıp, Bal 500 Paketi için ise KALAN 500 yazıp 2070’e göndererek kalan haklarınızı öğrenebilirsiniz.

Nasıl ücretlendirilirim?
Kısa mesaj göndererek ya da Avea İletişim Merkezlerinden satın alınarak hatta yüklenen Bal 250 Paketi tüm vergiler dahil 20TL, Bal 500 Paketi ise tüm vergiler dahil 30TL’dir. Avea İletişim Merkezlerinden otomatik olarak hatta yüklenen paketin ise ücreti Bal 250 Paketi için 19,99TL ve Bal 500 Paketi ise 29,99TL olacaktır.

Paket kapsamındaki dakikaların hepsi kullanıldıktan sonraki yapılacak olan yurt içi görüşmelerde kendi tarifenizin arama ücretleri üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Paket kapsamındaki internet faydası bitirildiği zaman ise her hangibir bir internet hediyesi/paketiniz yoksa, 30 günlük paket kullanım periyodunda 0,05TL/KB ile ücretlendirilir.

Bal Paket’de özel servis numaraları nasıl ücretlendirilir?
Paket kapsamında sunulan yurt içi her yöne 60dk yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numaraları yönlerine yapılan görüşmeleri kapsamamaktadır. Bu yönlere doğru yapılan aramalar tarife ve paket kapsamı haricinde ayrıca ücretlendirilmektedir.

Bal Paket ile başka paket kullanabilir miyim?
Bal Paket, diğer konuşma, mesajlaşma ve internet paketleri ile aynı anda kullanılabilir.

Avea Bal 250 Paketi (20 TL 250 Dakika Görüşme + 250 SMS + 250 MB İnternet)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 30 tl ye heryone 500 dk nasıl konusacam ne yazacam solermısnız gonderecem

    • Paketleri Katlayan tarife, Standart Tarife ve Faturasız Ofis Tarifeleri hariç olmak üzere tüm faturasız tarife kullanıcıları SMS yoluyla satın alabileceklerdir.
      Bal 250 Paketini 250, Bal 500 Paketini almak için ise 500 yazıp 2070e ücretsiz kısa mesaj göndererek satın alabileceksiniz.
      Paketinizi iptal etmediğiniz sürece otomatik olarak yenilenecektir. Dilerseniz Bal 250 Paketi için IPTAL 250, Bal 500 Paketi için ise IPTAL 500 yazıp 2070e göndererek iptal edebilirsiniz.
      Paket iptal edildiğinde mevcut dakika, SMS ve internet haklarınızdan kalanlar kullanım süresi sonuna kadar kullanılabilecektir.
      Paket aynı ay içinde birden fazla satın alınabilecektir.