Avea Cepte Bayram Kampanyası

Avea’dan evde ev telefonu kullananlara özel cepte bayram kampanyası tarifesi ile ayda 30 TL’ye Her yöne 1000 dakika, sabit hatlar yönüne 1000 dakika avantajı sunuyor. Ayrıca Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesi ile ayda 18 TL’ye Her yöne 300 dakika, sabit hatlarla konuşabileceğiniz 1000 dakika konuşma fırsatı sunuyor.

Yeni hat alımı, numara taşıma ve Avea’nın faturalı ve faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt yaptıracak müşterilerin Avea bayilerinde tarifeye kayıt olmak için kayıt esnasında taahhütname imzalamaları gerekmektedir.

Kampanya süresince aylık ücretsiz süre bittiğinde yurt içi her yöne 43.89 Kr/Dk konuşmaya devam edebilirsiniz. Paket bittiğinde kısa mesaj kullanımınız ise 33.25 Kr/SMS olarak ücretlendirilecektir. Cepte bayram kampanyasını kullananlar diğer indirimli paketlerden yararlanamazlar.

Avea Cepte Bayram Kampanyası
Avea Cepte Bayram Kampanyası

Kampanya 30 Eylül 2014 tarihine kadar geçerlidir. 12 aylık taahhütname imzalayanlar için 12 ay boyunca cepte bayram kampanyasından 30 TL’ye yararlanacaklar 12 ay sonrasında aylık 42 TL’ye paketi kullanmaya devam edebilirler. Cepte bayram küçük paket tarifesinde ise müşteriler 12 aylık taahhüt boyunca 18 TL’ye yararlanabilecekler, 12 ay sonrası aylık 28 TL’ye kullanmaya devam edebilecekler.

Cepte Bayram Kampanyasından ve Cepte Bayram Küçük Paket tarifelerinden yararlanan müşterilerimiz sadece internet paketli cihaz kampanyalarından yararlanabilirler. Ayrıca kampanya kapsamında sunulan her yöne dakikalar sadece yurt içinde kullanılabilir ve şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon konuşma hizmeti veren işletmeleri yönlerin içermektedir.

 

Avea Cepte Bayram Kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir