Avea kat kat SMS paketi

Tarife kapsamındaki SMS’leriniz bittiğinde sıkıntımı çekiyorsunuz. SMS bitti derdine son, çok akıllı paket hemen devreye girerek sizi bu sıkıntıdan kurtarıyor. Ayda sadece 2,5 TL’ye her yöne 25 SMS gönderin, ayrıca sonrasında da her 25 her yöne SMS için ek 2,5 TL ödeyerek içiniz rahat mesaj atmaya devam ediyorsunuz. KatKat SMS Paketi tek kullanımlık değildir, SMS’ler bittikçe tekrar kayıt olma şartı da aranmıyor.

Katkat SMS paketiyle ne kadar mesajlaştığınızı unutun, sizin yerinize KatKat SMS Paketi imdadınıza yetişsin. Otomatik tanımlanan SMSlerinizle, paket aşımı olmadan mesajlaşmanın keyfini sürmeye devam edin. KAT SMS yazıp 5555’e mesaj göndererek KatKat SMS paketine hemen sahip olabilirsiniz. Tarife ve Paket SMS’leriniz bittiği anda KatKat SMS Paketi ile gönül rahatlığıyla mesajlaşmaya devam edersiniz. Aynı zamanda paket içerisinde sunulan ilk her yöne 25 SMS’in dışında kullanmış olduğunuz ek 25 SMS’inizin kontrolü için KADEMESMS yazıp 5555”e mesaj gönderebilir, pakette kaçıncı kademede olduğunuzu kolayca öğrenebilirsiniz mesajlaşmaya özgürce devam edebilirsiniz.

Avea kat kat SMS paketi
Avea kat kat SMS paketi

Ay içerisinde kullanılmayan SMS’ler bir sonraki aya devretmez, ay sonunda silinir ve başka bir hatta transfer edilemez.

Paket içerisinde sunulan SMS‘ler yurtiçi kullanımlar için geçerlidir. Yurtiçi her yöne SMS’ler, Avea, Ev, İş, diğer operatörler, Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönlerine atılan SMS’lerde kullanılabilir. Ayrıca paket içerisinde sunulan ilk heryöne 25 SMS’in dışında kullanmış olduğunuz ek 25 SMS’inizin kontrolü için KADEMESMS yazıp 5555’e veya 1003’e mesaj gönderebilir, pakette kaçıncı kademede olduğunuzu kolayca öğrenebilirsiniz. Bu çok akıllı paketi iptal etmek isterseniz IPTAL KAT SMS yazıp 5555’e mesaj gönderebilirsiniz.

Avea kat kat SMS paketi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir