Avea Servislerine Abone Olarak Opel Astra, Casper Nirvana veya Avea Jet Modem Kazanma Şansını Yakala

Avea 10 Ekim 2011 tarihi ile 13 Kasım 2011 tarihleri arasında belirlenmiş servislerine abone olan kullanıcıları arasında çekiliş yaparak 1 adet 2012 model Opel Astra Otomobil, 11 adet Casper Nirvana Bilgisayar ve 111 adet Avea Jet Modem hediye edecek.

Kampanya kapsamında aşağıda listesi verilen servislere abone olmanız gerekmektedir. Abone olduğunuz her servisten kesilen 40 kuruşluk ücret size 1 adet çekiliş hakkı olarak gelecektir. Örneğin 4 TL lik bir servis kullanımından doğan  10 adet çekiliş hakkınız vardır.

Bıu şekilde daha fazla servise üye olarak şansınızı arttırsbilir, Opel Astra kazanan talihli siz olabilirsiniz.

Kampanyaya dahil olan Avea servisleri:

  • 11855 Bilinmeyen Numaralar
  • Adalet Bakanlığı-UYAP İnteraktif SMS Servisi
  • Anadolu Ajans Haber Paketi
  • Basit Tektaş Astroloji Paketi
  • Hasarlı Araç Sorgulama Servisi
  • Hürriyet Astroloji Paketi
  • Hürriyet Haber Paketi
  • Hürriyet Spor Paketi
  • SorÖğren
  • AveaOyun
  • Kamu Haber Paketi
  • Lig Paketi GOLD
  • LiraPaylaş
  • Mobil Ödeme
  • Mobilvizyon Günlük ve Aylık Paket
  • Müzikindir
  • MüzikÇalar
  • Sinema Paketi
  • Ringa
  • Yasemin Boran Astroloji Paketi
  • MMS – MMS Paketi

Kampanyaya hangi servisler dahildir, hangi hediyeleri kazanabilirim?
Kampanya Bilgi sekmesinde kampanyaya dahil olan servislerin listesini bulabilirsiniz. Ayrıca Şartname listesinde detaylı listeyi bulabilirsiniz.

Kampanyadan maksimum ne kadar çekiliş hakkı kazanabilirim?
Kazanılabilecek çekiliş hakkı sayısıyla ilgili bir sınırlama yoktur, çekiliş hakkı sayısı servislere ödediğiniz ücretlerin katları şeklindedir.

En az kaç liralık servis kullanırsam çekiliş hakkı kazanırım?
Ortalama 40 kuruşluk her servis kullanımı 1 çekiliş hakkı kazandırır. Örneğin; 3,99 TL’lik Avea servis ücretlendirmesi size 10 çekiliş hakkı verir.

Kampanya hangi tarih ve saat aralığında devam ediyor?
Bayram Kampanyası 10 Ekim sabah 07:30’da başlayıp, 13 Kasım gece 23:59’da sona erecektir, bu süre dışında kalan ücretlendirmeler için çekiliş hakkı kazamazsınız.

Neden yalnızca bazı servisler kampanyaya dahil?
MPI kuralları gereğince herhangi bir servis için aynı tarih aralığında birden fazla çekilişli kampanya yapılamadığı için, o tarihlerde çekilişli kampanyada olacak bazı servisler kampanyaya dahil edilememiştir. Bu servisler için abonelerimiz, o servise ait diğer çekilişli kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanya süresince herhangi bir anda kaç çekiliş hakkı kazandığımı nereden öğrenebilirim?
Toplam çekiliş hakkı sayınızı ancak harcadığınız ücretten yola çıkarak hesaplayabilirsiniz. Yaklaşık 40 kuruşluk her servis ücreti, size 1 çekiliş hakkı verir.

Servise abone oldum ama bana «Tebrikler çekiliş hakkı kazandınız» SMS’i gelmedi.
Size gelen SMS yalnızca bir bilgilendirme mesajıdır. SMS’in gelmemesi çekiliş hakkı kazanmadığınız anlamına gelmez, kampanya sona erdiğinde tüm ücretlendirmeler kampanya şartnamesi gereğince yeniden hesaplanarak, Milli Piyango İdaresi’ne bildirilecektir.

Çekilişte ödül kazananlar ne zaman duyurulacak, hediyeler ne zaman dağıtılacak?
Çekiliş, duyuru ve ödül takvimi ile ilgili ayrıntılı bilgi: Kampanya Şartnamesi sekmesinden edinilebilir.

Kampanyadan kimler yararlanabilir?
Kampanyadan 10 Ekim – 13 Kasım arasında yukarıda belirtilen saatlerde kampanyaya dahil servislerimizi kullanan ve ücretlendirilen tüm Avea aboneleri faydalanabilir. Kampanyadan Avea çalışanları ve 1. derece yakınları yararlanamaz.

 Kampanya Şartnamesi

  1. İşbu Şartname konusu “Bayram Kampanyası” (“Kampanya”) Türkiye’de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş ve bireysel Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. (“Avea”) Aboneleri’nin tümüne açıktır. Kampanya ve Kampanya kapsamında yapılacak çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ikramiye almaya hak kazanamazlar. Avea, Avea İletişim Merkezi ve Satış Noktası çalışanları Kampanya’ya katılamazlar, katılıp ödül kazandıkları takdirde ise bu haktan yararlanamazlar.
  2. Kampanya süresi: Kampanya 10.10.2011 tarihinde saat 00:01’de başlayacak olup 13.11.2011 tarihinde akşam saat 23:59’da sona erecektir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Avea Servisleri’ne abone olan veya işlem gerçekleştiren bireysel Avea Aboneleri’nden; Uyap, MobilÖdeme Servisleri için 1, Soröğren, LiraPaylaş Prepaid, Kamu Haber ve MMS Servisleri için 2, LiraPaylaş ve 11855 Servisleri için 3, Lig Paketi Gold ve Hürriyet Astroloji Paketi Servisi için 4, Mobilvizyon Günlük Paket ve Yasemin Boran Servisi için 5, Hürriyet Spor, Sinema, Hürriyet Haber, Anadolu Ajans, Basit Tektaş ve Ringa Abonelik Servisleri için 6, Ringa (içerik) Servisi için 7, Tramer Servisi için 9, Müzikindir (Mini Paket) ve MüzikÇalar Servisleri için 10, Mobilvizyon Aylık Servisleri için 12, Müzikindir (Maxi Paket) Servisi için 15, MMS Paketi Servisi için 20, Avea Oyun Servisi için 35 çekiliş hakkı (her abonelik veya her işlem için) verilecektir. Kampanyaya dahil paketlerin katılım şekilleri ve ücretleri ekli listede sunulmuştur.
  3. Kampanya Konusu “Ödül” ve Kazananların Belirlenmesi: AVEA’nın Katma Değerli Servisleri’nden 2. maddede belirtilen abonelikleri satın alan Aboneler 2. maddede belirtilen adette çekiliş hakları ile çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.
  4. Kampanya bitiminde ödüle hak kazanan aboneler 18.11.2011 tarihinde saat 11:00’da Gülbahar Mah. Cemali Sururi Sok. Halim Meriç İş Mrk. No:15 D:40 Mecidiyeköy/İstanbul adresinde bulunan U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti (“U2”) firmasında noter huzurunda top çekme suretiyle yapılacak çekiliş sonunda belirlenecektir.
  5. Çekilişle belirlenecek 1 (bir) Avea Abonesine bir adet Opel Astra HB Classic lll 1.6 115HP Essentia Konfor Paket 2012 Model araç; 11 (onbir) Avea Abonesi’nin her birine birer adet Casper Nirvana CNA.B940-2K05B Notebook ve 111 (yüzonbir) Avea Abonesinin her birine birer adet AVJETMF19000 Avea JET Modem (“Ödül”) verilecektir. Bir Abone(kişi) birden fazla ödül kazanamayacaktır, kazanmış olsa dahi değeri yüksek olan ödül kemdisine verilecek olup birden fazla ödül alamayacaktır. Söz konusu ikramiyenin kapsamına KDV/ÖTV dahil olup, diğer vergi, harç, yasal yükümlülük ve harcamalar ise çekiliş sonucu ödül kazanan abone tarafından karşılanacaktır. Kampanya’ya iştirak edenler bu şartları gayrikabili rücu kabul etmiş sayılır.
  6. Servis ücretleri: UYAP 0,40 TL, Mobil Ödeme 0,50 TL, SorÖğren 0,69 TL, Lira Paylaş Prepaid 0,89 TL, Kamu Haber 0,99 TL, MMS 0,99 TL, Lira Paylaş 1,00 TL, 11855 1,25 TL, Hürriyet Astroloji Paketi 1,49 TL, Lig Paketi Gold 1,50 TL, Mobilvizyon Günlük Paket 1,99 TL, Hürriyet Spor Paketi 2,29 TL, Sinema 2,29 TL, Hürriyet Haber Paketi 2,39 TL, Anadolu Ajans Haber Paketi 2,39 TL, Yasemin Boran 2,00 TL, Basit Tektaş 2,39 TL, Ringa 2,49 TL, Tramer 3,60 TL, Müzikindir 4,00 TL, Müzik Çalar 4,00 TL, Ringa 2,99 TL, Mobilvizyon Aylık Paket 4,99 TL ,Müzikİndir Maxi Paket 6,00 TL, MMS Paketi 7,99 TL, Avea Oyun 14,00 TL’dir. KDV ve ÖTV dahil fiyatlardır. İşbu Şartname’de belirtilen Servis(ler)e ilişkin ücretlendirme bilgileri www.avea.com.tr internet adresinden ve/veya 444 1 500 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattı’ndan ayrıca öğrenilebilir.
  7. Avea Bayram Kampanyası kapsamında yapılacak çekiliş ile Ödül her bir ikramiye için farklı sayıda asil ve yedek talihli belirlenecek (Opel Araç (1/1), Notebook (11/11), Avea Jet Modem (111/111) olup bu listeler 22.11.2011 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında ve Avea web sayfası (www.avea.com.tr) yolu ile bilgilendirilecektir. Asil listede yer alan kazananlara; Avea adına U2 tarafından posta yolu ile taahhütlü mektupla bilgilendirme yapılacaktır. Posta yolu ile yapılan bilgilendirmede kazanan Aboneye herhangi bir sebeple ulaşılamamasından dolayı AVEA’nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Asil listedeki kazananların, söz konusu bilgilendirme kapsamında; ödül almak üzere U2’ye 07.12.2011 tarihine kadar yazılı olarak başvurmaları ve başvuruları sırasında ödüllerinin gönderilmesini talep ettikleri adreslerini yazılı olarak belirtmeleri gerekmektedir. U2’ye bu tarihten sonra tebliğ edilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. U2 tarafından kazanan kişil erin adreslerine gönderilecek olan kazandıklarına ve ödülün gönderilmesini talep ettiklerini adresi belirtmeleri gerektiğine ilişkin bilgilendirmenin kişilerin bildirmiş oldukları adreslere ulaşmaması, postada yaşanan aksaklıklar ve/veya asil listedeki kişilerin, belirtilen süre içerisinde bilgilendirmede belirtilen şekilde U2’ye başvurmaması, başvurmuş olduğunu iddia etmesine rağmen postada yaşanan gecikmeler nedeniyle başvurunun U2’ye 07.12.2011 tarihine kadar ulaştırılmaması durumunda ise ödülleri, yedek listede yer alan ilk kişilere sırası ile devredilecek olup, yedek listede sırası gelen kişilere 07.12.2011 tarihinden itibaren yukarıda belirtildiği şekilde U2 tarafından yazılı bilgilendirme yapılacaktır. Yedek listedeki talihlilerin, söz konusu bilgilendirme kapsamında; ödül almak üzere U2’ye 22.12.2011 tarihine kadar yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir. Söz konusu kişilere yapılacak bildirim ve buna bağlı neticeler bu maddede belirtildiği gibi uygulanacak olup U2’ye bu tarihten sonra ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
  8. Ödül kazanan ve yukarıda belirtildiği şekilde başvuruda bulunan kişilerin hediyeleri, çekiliş sonrasında belirtecekleri adreslere kargo yolu ile gönderilecektir. Kargodan ya da kazananların bildirmiş olduğu adreslerin yanlış/eksik olmasından ya da kazananların bildirmiş oldukları adreslerde bulunamamasından kaynaklanabilecek problemler Avea’nın sorumluluğunda olmayacak ve Avea; kazananların bildirmiş oldukları adreslere hediyelerini göndermek üzere Kargoya teslim etmekle yükümlülüğünü yerine getirmiş olacaktır.
  9. Ödül kazanan kişilere ödülleri ancak, Abonelerin Abonelik Sözleşmesi’nde belirtilen yükümlülüklerini ile işbu Kampanya Şartnamesi kapsamındaki yükümlülüklerini, kendilerine belirtilen 07.12.2011 tarihine kadar tam olarak yerine getirmiş olmaları ve U2 ile işbu Şartname’de belirtilen şekilde irtibat kurmaları kaydı ile verilecektir. Aksi durumun tespiti halinde, abonenin ödül hakkı iptal edilecek ve ödül belirlenen ilk sıradaki yedek kazanana devredilecektir. Yedek kazanan Abone için de yukarıda yazılı şartlar geçerlidir.
  10. Aboneler, kendi adlarına kayıtlı Avea hatları ile çekilişe katılabilecek olup, çekilişe katılma haklarını ya da ödül haklarını 3. bir kişiye devredemezler. Aynı isme kayıtlı birden fazla Avea hattı ile yarışarak, birden fazla ödül hakkı kazanan Abone sadece tek ödül kazanabilir, diğer hakkını 3. bir kişiye devredemeyecektir.
  11. Ödül kazanan kişilerin, söz konusu haklarını Avea’nın kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları halinde Avea sorumlu tutulamayacaktır.
  12. Kampanya’ya katılanlar Avea’nın işbu Kampanya Şartnamesi’nde tesis ve ilan ettiği kuralları peşinen kabul ederler. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Avea tarafından yapılacak, olası uyuşmazlıklarda AVEA’nın defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.
  13. Avea, Kampanya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.
  14. İşbu Şartname, “Avea Bayram Kampanyası” için olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.
  15. Bu kampanyaya Avea iletişim hizmetleri A.Ş., Avea bayileri ve U2 tanıtım ve Prom. Hizm. Tic Ltd. Şti. çalışanlara katılamaz katılmış ve kazanmış olsalar da ikramiyeleri verilmez.
  16. İşbu Kampanya, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 05.10.2011 tarih ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-2648-9137 ile AVEA İletişim Hizmetleri AŞ tarafından düzenlenmektedir. Kampanya kurallarının tamamı www.avea.com.tr internet adresinden ve/veya 444 1 500 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattı’ndan öğrenilebilir.
  17. AVEA’nın Milli Piyango İdaresi izni ile Kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu Kampanya’ya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
  18. Avea Bayram Kampanyasına katılan Aboneler, abonelikleri devam ettiği süre boyunca verilerinin katma değerli hizmet sunmak üzere işlenmesini ve diğer firmaların avantajları hakkında SMS/MMS veya IVR tanıtımı almayı kabul ederler. Tanıtım SMS’lerini almak istemeyen abonelerin “IPTAL” yazarak 5566’ya göndermeleri gerekmektedir.

Avea Servislerine Abone Olarak Opel Astra, Casper Nirvana veya Avea Jet Modem Kazanma Şansını Yakala

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avea, müşterilerine özel olarak sunduğu Bilgi ve Eğlence Servislerine iki yeni farklı hizmeti daha ekledi.

    Cevapla