Avea ve Vodafone Tarafından HTC One İçin Ön Sipariş Sayfası Açıldı

Uzunca süredir pazara çıkması için beklenilen HTC One modeli için Avea ve Vodafone firmaları Ön Sipariş Sayfalarını aktife aldılar ve HTC One Ön Siparişi başlamış oldu.

Sunduğu özelliklerin yanında Alüminyum Kasası ve Şık Yapısı ile kullanıcıların büyük merakla beklediği, özellikle UltraPiksel Kamera yapısı, Çift Hoparlör desteği ve yenilenen Sense ara yüzü kullanıcıları heyecanlandıran HTC One için geri sayımda başlamış oldu.

Mart 2013 tarihi için ün verilen ancak Üretim Bandında yaşadığı sıkıntılar sebebiyle gecikmeler yaşayan HTC One modeli için Önce Nisan tarihi verilmiş son olarak da Mayıs 2013 tarihi verilmişti.

Avea ve Vodafone Tarafından HTC One İçin Ön Sipariş Sayfası Açıldı
Avea ve Vodafone Tarafından HTC One İçin Ön Sipariş Sayfası Açıldı

Avea ve Vodafone tarafından başlatılan Ön Sipariş çalışmasına baktığımızda HTC One modelinin Türkiye pazarına Mayıs 2013 içerisinde gireceğini ön görebiliriz.

Sony Xperia Z modelinden sonra Samsung Galaxy S4 modelinin de pazara çıkması sebebiyle rekabetin artması gibi bir durum ortaya çıkmışken HTC One modelinin de pazara girecek olması özellikle Üst Düzey Akıllı Telefon sektöründe önemli bir rekabetin başlayacağı anlamına geliyor diyebiliriz.

Ön Satış ve Sözleşmeli Satış için HTC One modeline henüz bir fiyat biçilmemiş durumda. Ancak Samsung Galaxy S4 modelinin 1999 TL’den satışa çıkacak olması sebebiyle HTC ONE modeli için de 1999 TL seviyesinden bir giriş oldukça kuvvetli bir ihtimal olarak karşımıza çıkıyor.

SnapDragon 600 serisi yeni işlemci ailesi ile 1.7 Ghz’lik Dört Çekirdekli bir işlemci ile hayatımıza girecek olan HTC One modeli Full HD ekranı ve 4 UltraPiksel kamerası ile her noktada başarılı bir çıkış yakalamak isteyecek.

Amerika ve Japonya gibi ülkelerde Ön Sipariş Rekoru kıran ve üretilen modelleri hemen eriten HTC firması bir anlamda HTC One ile son dönemde yaşadığı kötü gidişata dur diyecek gibi görünüyor.

Bakalım HTC One Türkiye satışları firmanın Türkiye Pazarındaki durumunu nasıl etkileyecek.

 

Avea ve Vodafone Tarafından HTC One İçin Ön Sipariş Sayfası Açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bu cihazın tutulup tutulmasısı tamamiyle samsung galaxy s4 ün fiyatına bağlı eğer htc one daha düşük bir fiyattan satışa çıkarsa daha çok tutulacaktır çünkü test sonuçlarına göre neredyse hiç yok denecek kadar farkla ikinci olmuş. tabi birazda reklama ihtiyacı var. aslında htc nin sense arayüzü bile artı avantaj sağlıyor ancak dediğim gibi reklam olmayınca yetersiz kalıyor