Avea’dan Denemesi Bedava ile 2 Hafta Ücretsiz Deneme İmkânı

Avea firması kendisine geçmeyidüşünen ancak kafasında soru işlareti olan aboneler için 14 Günlük Test Sürüşü Kampanyası’nı başlattı.

Kampanya kapsamında daha önce Avea hattı kullanmamış aboneler Avea’ya geçtikten sonraki 24 saat içerisinde kayıt yaptırmaları durumunda ilk 14 gün Ücretlendirmeye Tabii Tutulmuyorlar.

Denemesi Bedava kampanyası için detaylı bilgileri okumanız ve geçiş yaptıktan sonra 48 saat içerisinde KAYIT yazıp 9030‘a ücretsiz SMS göndererek kampanyadan yararlanabilmektesiniz.

 

Sık Sorulan Sorular

Test Sürüşü kampanyasından kimler yararlanabilir?

1 Şubat 2012 tarihinden itibaren Süper 19’luk, Süper 25’lik, Süper 29’luk ve Süper 35’lik tarifelere numara taşıma ile gelen müşteriler faydalanabilir.

 

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Kampanyaya, numara taşıma işleminiz tamamlandığına dair bilgi SMS’i geldikten sonra, 48 saat içerisinde KAYIT yazıp 9030’a ücretsiz SMS göndererek faydalanabilirsiniz.

 

 Kampanyaya kimler katılamaz?

Süper 19’luk, Süper 25’lik, Süper 29’luk ve Süper 35’lik tarifelere yeni hat tesisi ve faturasızdan geçiş ile gelenler ve 1 Şubat 2012 sonrası belirtilen tarifeler haricindeki tarifelere numarasını taşıyarak gelenler faydalanamaz.

1 Şubat 2012 tarihinden itibaren Avea’nın faturalı/faturasız tarifelerinden diğer operatöre numarasını taşıyıp, kampanya kapsamındaki tarifelere tekrar numara taşıma ile gelenler faydalanamaz.

 

 Kampanyaya katılmak için ücret öder miyim?

Kampanyaya katılım ücretsizdir.

 

 Kampanyayı denedim, memnun kalmadım. Ücret öder miyim?

Ücretsiz kullanım haklarınızı aşmadığınız sürece kampanya katılım tarihiniz itibariyle ilk 14 gün için aylık ücret ve aşım ücreti ödemezsiniz.

 

 Kampanya kapsamındaki ücretsiz kullanım haklarım bittikten sonra ne olur?

Dakika kullanımlarınız tarifenizin dakikalarından düşer. SMS ve cepten internet kullanımlarınız tarifenizin standart ücretlendirmesi ile hesaplanır.

 

 14 gün içinde ücretsiz kullanım haklarımı bitiremedim, kalan haklarımı kullanabilir miyim?

14 gün içinde kullanılmayan haklar iptal olur. 15. günden itibaren dakikalarınız tarifenizin dakikalarından düşer, SMS ve cepten internet kullanımlarınız tarifenizin standart fiyatı üzerinden ücretlendirilir.

 

 14 gün kullanım sürem ne zaman başlar?

14 gün kullanım süreniz, kampanyaya SMS ile başvurmanızın ardından ücretsiz kullanım haklarınızın hattınıza yüklendiği andan itibaren başlar. Ücretsiz kullanım haklarınız hattınıza yüklendiğinde bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

 

 Ücretsiz kullanım haklarım bittiğinde veya kampanya sürem dolduğunda bilgilendirilecek miyim?

Kampanya kapsamındaki ücretsiz kullanım haklarınız hattınıza tanımlandığında, 14 günlük kampanya süreniz sona erdiğinde ve kullanım haklarınızdan herhangi birinin %80 ve %100’ü bittiğinde bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

 

 Başka bir faturalı veya faturasız tarifeye geçiş yaparsam, kampanya kapsamında kazandığım ücretsiz kullanım haklarının kalan kısmını kullanabilir miyim?

Kampanya dahilinde olmayan faturalı tarifelere geçmeniz yada hattınızı faturasıza taşımanız durumunda kampanya kapsamindaki hediye kullanım haklarınız silinir.

 

 Kampanya dâhilinde hediye edilen ücretsiz dakikalar hangi yönlere geçerlidir?

Ücretsiz dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, 444’lü numaraları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. Yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsar. Kampanya kapsamındaki ücretsiz dakikalar görüntülü konuşmaları da içermektedir.

 

 Kampanya dahilinde hediye edilen ücretsiz SMS’ler hangi yönlere geçerlidir?

Ücretsiz SMS’ler sadece yurtiçi gönderiler için geçerlidir. Yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde ve web üzerinden gönderilerde kullanılamaz.

 

 Kampanya dâhilinde hediye edilen ücretsiz cepten internet hangi yönlere geçerlidir?

Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek yurtiçi veri kullanımı için geçerlidir. Mobilvizyon kullanımları dahil değildir.

 

Detaylar

  • 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren Süper 19’luk, Süper 25’lik, Süper 29’luk ve Süper 35’lik tarifelere numara taşıma ile gelen müşteriler, 14 gün içinde kullanılmak üzere yurtiçi ücretsiz her yöne 300 dakika, yurt içi her yöne 300 SMS ve 300 MB yurtiçi veri kullanımı kazanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için numara taşıma işlemi tamamlandıktan sonra, 48 saat içerisinde KAYIT yazıp 9030’a ücretsiz SMS gönderilmesi gerekmektedir. 48 saatten sonra kampanya katılım SMS’i gönderen müşterilerimiz kampanyadan yararlanamayacaktır.
  • 14 gün kullanım süresi kampanyaya katılımın başarılı şekilde tamamlanmasının ardından başlar.
  • 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren Avea’nın faturalı/faturasız tarifelerinden diğer operatöre numarasını taşıyıp, kampanya kapsamındaki tarifelere tekrar numara taşıma ile gelenler kampanyadan faydalanamaz.
  • Kampanya kapsamındaki ücretsiz kullanım hakları tanımlandığında, 14 günlük kampanya süresi sona erdiğinde ve kullanım haklarından herhangi birinin %80 ve %100’ü bittiğinde bilgilendirme mesajı gönderilecektir.
  • Kampanyadan sadece 1 kez faydalanılabilir.

 

Kampanya Şartları

  • Kampanya kapsamındaki ücretsiz kullanım haklarının aşılması durumunda; her yöne dakikalar ilgili tarifenin her yöne dakikalarından düşülecek, SMS ve cepten internet kullanımları için de ilgili tarifenin standart kullanım ücretleri geçerli olacaktır.
  • 4. günün sonunda kullanılmayan hediye kullanım hakları silinir.
  • Ücretsiz her yöne dakikalar 14. günden önce biterse, dakikalar tarifeden kullanılmaya başlanır ve hediye dakikalardan faydalanılan gün sayısı kadar aylık ücret üzerinden indirim uygulanır.
  • GUNCEL sorgusu ile fatura tutarı sorgulandığında indirimsiz aylık ücret görülecek olup faturalama döneminde aylık ücret üzerinden indirim verilecektir.
  • Kampanyaya katılan müşteriler diğer operatörlere numarasını taşır, hattını kapar veya faturalı/ faturasız başka bir tarifeye geçerse ücretsiz verilen kullanım haklarından dolayı herhangi bir bedel/ceza yansıtılmayacaktır.
  • Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya kapsamında olmayan başka bir faturalı tarifeye ya da faturasız tarifeye geçiş yaptıkları takdirde, kampanya kapsamında kazandıkları ücretsiz kullanım haklarının kalan kısmını kullanamayacaklardır.
  • Sunulan ücretsiz dakikalar, SMS ve veri kullanımı hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
  • Kampanya kapsamındaki ücretsiz kullanım hakları bittiğinde; ilgili tarifenin standart ücretlendirmesi geçerli olur.
  • Ücretsiz dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, 444’lü numaraları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. Yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsar. Her yöne görüşme süreleri görüntülü aramalarda da kullanılabilir.
  • Ücretsiz SMS’ler sadece yurtiçi gönderiler için geçerlidir. Yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde ve web üzerinden gönderilerde kullanılamaz.
  • Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.
  • Kampanyaya tanımlı olan ücretlendirme yapısı ve veri kullanım hakları sadece yurtiçi veri kullanımı için geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı sonrası kullanımlarda, faturalara yansıyacak veri kullanım tutarı üst sınırı 99 TL olarak belirlenmiştir ve bu sayede müşteriler yurt içi veri kullanımları nedeniyle en fazla 99 TL ile ücretlendirilecektir.
  • Müşterilerin veri kullanımları 99 TL’ye ulaştığı zaman, internet erişim hızları 128 Kbps olacaktır.

 

Avea’dan Denemesi Bedava ile 2 Hafta Ücretsiz Deneme İmkânı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. ” Başka bir faturalı veya faturasız tarifeye geçiş yaparsam, kampanya kapsamında kazandığım ücretsiz kullanım haklarının kalan kısmını kullanabilir miyim?

    Kampanya dahilinde olmayan faturalı tarifelere geçmeniz yada hattınızı faturasıza taşımanız durumunda kampanya kapsamindaki hediye kullanım haklarınız silinir.

    Merhabalar,
    13 gün öce numaramı aveaya taşıdım denemesi bedava dediler :) öyle değilmiş meğer denemesi en az 19 liraymış.
    bugün müşteri hizmetlerini aradım , hattı denedim ve sonucunda evimde 3g şebekenin 1 kademe de olsa çektiğini gördüm buna istinaden avea jet aldım dedim şimdi deneme yaptığım nuramanın faturasız hat olmasını istiyorum dedim 30 gün beklemelisiniz ve çıkacak 19 liralık faturayı ödemelisiniz dediler, kampanya şartlarında öyle yazmıyor dedim yapamıyoruz dediler, ozaman geri taşıyacağım hattımı dedim o da 4 gün süreceğinden bu 19 lirayı yine ödeyeceksiniz dediler, o zaman hattı kapatın iptal edin dedim onun içinde 48 saat gerekiyor 15. güne gireceğinizden yine 19 lirayı ödeyeceksiniz dediler, Şimdi sizi BTK ya ve tüketici hakları derneğine şikayet edeceğim dedim siz bilirsiniz dediler şartlar böyleymiş,
    diyeceğim o ki boşuna denemeyin denemesi bedava değil en az 19 lira

    Cevapla
  2. ben kayseri erciyes üniversitesinde çalışıyorum, burada avea çekmediği için kullanamıyorum.

    Cevapla