Babasının Kredi Kartından FIFA ’ya 7.625 Dolar Harcadı

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

17 yaşındaki Oyun Meraklısı bir genç FIFA için XBOX Oyun Konsolu üzerinden satın alma işlemlerini abartınca ay sonunda 7.625 Dolarlık Kredi Kartı Ekstresi ile karşılaştı.

Kanada’nın Ottowa Eyaletinde yaşayan Perkins ailesi son gelen Kredi Kartı Ekstresi ile oldukça büyük bir ödeme ile karşılaşmış durumdalar.

Acil Durumlarda kullanması için 17 yaşındaki oğluna Kredi Kartını veren baba Lance Perkins gelen son ekstre ile bir anda yıkılmış diyebiliriz.

 

XBOX Üzerinden FIFA Ürünlerine Harcamış

Tam olarak ne aldığını ve nasıl bir abonelik sistemine dahil olduğunu bilemesek de XBOX Oyun Konsolu üzerinden oynadığı FIFA Oyunu için çeşitli abonelikler ve paketler alan 17 yaşında Oyun Meraklısı genç bir anda faturanın 7.625 Dolar seviyesine gelmesini sağlamış durumda.

 

Babasının Kredi Kartından  7.625 Dolar Harcadı
Babasının Kredi Kartından 7.625 Dolar Harcadı

 

Banka Ödeme Yapılacak Dedi

Ortada bir Dolandırıcılık olayı olmaması, tamamen kendi rızası ile ödeme yapması ve karşılığında bir hizmet sunulması sebebiyle Banka tarafından ödeme konusunda hiç bir şey yapılmayacağı bilgisi aileye sunulmuş durumda.

Babasının izni ile alışveriş yapan, yada en azından babasından Acil Durumlar için izin alan gencin ödemeleri kendi isteği ile yapmış olması bankanın Ekstre Ödemesini alması için yeterli bir durum.

 

Babasının Kredi Kartından FIFA ’ya 7.625 Dolar Harcadı
Babasının Kredi Kartından FIFA ’ya 7.625 Dolar Harcadı

 

Microsoft Firması Kapıları Kapatmış

Microsoft firması ile de irtibata geçen baba oradan da olumsuz bir yanıt almış durumda.

Bu tarz durumlar için “Aile İzni” yapısını XBOX Oyun Konsollarına eklediğini, bu iznin Aile tarafından verildiğini, bu sebeple de kendilerinin yapacakları bir şeylerinin olmadığı aileye belirtilmiş.

Yani bir anlamda “Efenim kendi çocuğunuzu da takip etmeyecekseniz ne yapacaksınız?” diye bir yanıt vermiş Microsoft firması.

 

FIFA ’ya 7.625 Dolar Harcadı
FIFA ’ya 7.625 Dolar Harcadı

 

23.000 TL Civarında Bir Fatura

Ailenin şuan karşı karşıya olduğu durum ortalama olarak 23.000 TL değerindeki bir ekstre.

Bankanın ve Microsoft firmasının Olumsuz Yanıt Verdiği aile halen bir mucize olurda ödeme alınmaz diye bekliyorlar.

Ancak görünen o ki ailenin o faturayı ödemekten başka şansları olmayacak.

Bu durum karşısında XBOX ve FIFA dünyasına 23.000 TL kaptıran gencin bir daha Oyun Konsolu görebilmesi mucize halini alabilir.

 

Babasının Kredi Kartından FIFA ’ya 7.625 Dolar Harcadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 21 Ocak 2016, 16:24

    Allah yardımcısı olsun kolay değil.. bir keresinde bende buna benzer bir sorun yaşadım mağaza yanlışlıkla sadece bir sıfır ekledi bende fişi incelemedim çok şükür atlatmıştım.