Bana En Yakın Samsung Yetkili Servisi Nerede? (Mobil Cihaz – Akıllı Telefon)

Samsung markalı bir Akıllı Telefona veya Mobil Cihaza sahip olan kullanıcılar için En Yakın Samsung Yetkili Servisi Nerede? sorusuna cevap vermeye çalışıyor olacağız.

Sistem direkt olarak Samsung Türkiye sayfası üzerinden çalışmaktadır. Bu sayede de olası bir servis noktasının kapanması ya da açılması durumunda da size doğru bir şekilde bilgi vermiş olacağız.

Samsung servislerinin genellikle Pazar günleri kapalı olduğunu, Cumartesi günleri ise yarım gün çalıştıklarını unutmayınız.

Bölgesel olarak değişmekle beraber genellikle sabah 8.30 – 9.00 gibi açılan servisler akşamları da 17.00 – 17.30 gibi kapanmaktadırlar.

Hangi Samsung Servisine gideceğinize karar verdikten sonra İletişim Numaraları üzerinden servisi aramanız ve verecekleri saat bilgisine göre servis noktasına gitmeniz zaman harcamamanız açısından önemlidir.

 

Samsung Yetkili Servisi

 

[stextbox id=’info’]Güncel Samsung Yetkili Servislerinin listesine ulaşmak için https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ adresini kullanabilirsiniz.[/stextbox]

Aramaya yaparken Mobil Cihaz seçeneğini seçmeniz özellikle Beyaz Eşya veya TV üzerine hizmet veren servis noktalarını elemenizi sağlayacaktır.

 

Servis İle Alakalı Bazı Notlar

  • Akıllı Telefon veya Mobil Cihazlarda Garanti Belgesi ve Faturanın yanınızda olması iyi olur. Özellikle servis noktası sizden Fatura talep edebilir.
  • Ürün eğer İthalatçı Garantili ise Yetkili Teknik Servisler size hizmet sunmayabilir veya Ücretli Hizmet sunabilir.
  • Eğer cihazda bir sorun varsa ve menüye ulaşabiliyorsanız Verilerinizi Yedeklemenizi öneririz. Servisler genelde cihazlarda Sıfırlama İşlemi uygulamaktadır.
  • 32 İnç ve daha küçük ekranlı TV ürünlerinde Ücretsiz Kurulum Hizmeti mevcut değildir. Bu ürünlerde kurulum istenirse servisler Ücretli Kurulum Hizmeti sunmaktadırlar.
  • 32 İnç üstü TV modellerinde Ücretsiz Kurulum Hizmeti mevcuttur.
  • Duvara Kurulum yapılacak olması durumunda Askı Aparatının ayrıca satın alınması gerekmektedir. Servis firmasından veya ürünü satın aldığınız noktadan temin edebilirsiniz.

 

Bana En Yakın Samsung Yetkili Servisi Nerede? (Mobil Cihaz – Akıllı Telefon)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir