Best-Buy’da Kendi Tablet Modelini Satmaya Hazırlanıyor

Elektronik Mağazaları arasındaki rekabet her gün biraz daha yükselirken Amazon gibi büyük web sitelerinin ve her ürünü satabilen marketlerin artması Best-Buy gibi işi sadece Elektronik olan firmaları zor duruma düşürmeye başladı.

Geçtiğimiz ay bir dizi kapatma haberi ile gündeme gelen ve biraz daha küçülen firma satışlarını arttırmak, ekstra ürün satabilmek ve ismini daha fazla duyurabilmek için bir tablet üretimi yapmaya karar verdiler.

Insignia adını verdikleri tablet ile yakın dönemde kendi markalarını yaratmayı planlayan Best-Buy mağazaları ürünü ne kadarlık bir etiket fiyatından satışa sunacak bilinmiyor. Ancak pazarda hali hazırda satışta bulunan Amazon Kindle Fire ile Google Nexus 7 modelleri ile rekabet edebilmek için cihazı 150 – 200 dolar seviyesinden pazara sürmek durumunda kalacak gibi görünüyor.

Besy-Buy Tablet Bilgisayarı Insignia
Besy-Buy Tablet Bilgisayarı Insignia

 

Android 4.0 İşletim Sistemi ile gelmesi beklenilen Best-Buy Insignia modeli 9.7 inç lik bir ekrana sahip olacak ve cihazda 1 GHz lik bir işlemci kullanılacak.

İnternet üzerinden 1 adet görseli yayınlanan ürün hakkında şu aşamada Best-Buy adına bir açıklama gelmedi. Birkaç gün içerisinde cihazın nasıl bir şey olacağı, özelliklerini ne olacağı gibi bilgiler de elimize ulaşacaktır.

Best-Buy’da Kendi Tablet Modelini Satmaya Hazırlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Aralık 2013, 12:28

    Best – Buy’Da Kendi Tablet Modelini Satmaya Hazırlanıyor