Bimeks İnternet Satış Mağazasını CB Dijital Firmasına Kiraladı

Bimeks firmasının Online Satış Noktası olan www.bimeks.com.tr web sitesi CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından kiralandı.

Bimeks tarafından resmi bir duyuru yapılmadı ancak internet sitesindeki değişim çalışmaları başlamış durumda. Konuyla alakalı olarak irtibata geçtiğimiz CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti de kiralama olayını doğruladı.

Kiralama süreci sonrasında bakıma giren www.bimeks.com.tr adresi neredeyse 6 aydır atıl bir vaziyette yayında idi. Yapılan kiralama anlaşması ile Bimeks markası altından artık site üzerinde tüm satışları CB Dijital yönetiyor olacak.

 

CB Dijital ve Yatırım

 

Firmanın Sadece İnternet Sitesini Kiraladığı Belirtildi

Zor günler geçiren ve fiziksel mağazalarını kapatmak zorunda kalan Bimeks elindeki varlıkları neredeyse sıfırlamış durumda.

Bu durumdan kurtulmak adına farklı çözüm seçenekleri üzerinde çalışan ve son olarak Kayyum Sürecini gündeme alan firma şimdi de Online Satış noktasındaki prestijini kullanarak bu noktadaki hizmetini kiralama yoluna gitti.

Kiralama süreci ile alakalı çok detaylı bilgi verilmese de firmanın site üzerinden yapılan satışlar üzerinden belirli bir komisyon alması ve bu komisyon ile de borçlarını ödemesi amaçlanıyor olabilir.

 

Bimeks Mağazası

 

2018 Yılından Önceki Satışlarla İlgilenilmeyecek

CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından site üzerinden yapılan açıklamaya göre firma sadece 2018 yılı itibari ile yapılan satışlardan sorumlu olacak.

2018 yılından önce yapılan satışlardan ise Bimeks firması sorumlu olmaya devam edecek.

Konuyla alakalı web sayfasından yapılan duyuru ise şu şekilde;

“İnternet sitesi (www.bimeks.com.tr) CB DİJİTAL YATIRIM VE TİCARET LTD.ŞTİ tarafından işletilmektedir.

2018 yılı öncesinde bimeks.com.tr’den, 2018 yılı, öncesi veya sonrasında Bimeks mağazalarından yapılan alışverişler ile ilgili her türlü iletişim ve destek talebini musterihizmetleri@bimeks.com.tr adresinden yapınız.

CB Dijital, 2018 yılı öncesinde web sitesinden, 2018 öncesi ve sonrasında mağazalardan yapılan işlemlerle ilgili hiç bir mesuliyet taşımamaktadır. Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş ile ilişkisi web sitesinin işletilmesi ile sınırlıdır.”

 

Bimeks İnternet Sitesi

 

CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti. Kimdir?

bimeks.com.tr adresini kiralayarak sektöre giriş yapan CB Dijital isimli firmanın henüz resmi bir web sitesi dahi yok. Firma ile bilgiler ise İstanbul Ticaret Odası tarafından sunulan bilgilerden ibaret. Bu bilgilere göre;

Tescil Tarihi07 Kasım 2017 Salı
İşletme YetkilileriCÜNEYT ZÜLFÜKAR BİTİKCİOĞLU
Bölge (İlçe/İl)BAHÇELİEVLER / İSTANBUL
İşletme AdresiÇOBANÇEŞME MAH. SANAYİ CAD. NİSH İST. SİT. D BL.RES.APT. NO:44 D/89 BAHÇELİEVLER, İSTANBUL, TÜRKİYE
Kayıtlı Olduğu Mesleki Oda / BirlikİSTANBUL TİCARET ODASI

 

Firma Yetkilisi olarak görülen Cüneyt Zülfükar BİTİKCİOĞLU’nun ise Üsküdar Belediyesinde Basın Danışmanı olarak çalıştığı ve daha öncesinde de İhlas Haber Ajansında görev aldığı görülüyor.

Bimeks İnternet Satış Mağazasını CB Dijital Firmasına Kiraladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 27 Şubat 2018, 09:27

    Ah keşke böyle işlere girmeden önceçalışanlarının parasını verse hani ihsaslı arkadaşlar işcinin alın teri kurumadan hakkını verin hadisi şerifine muhalif oluyorlarya inş ahirette iki elim yakalarında olacak

  2. Cb dijitali kuran ve daha once ihlas da calisan kisinin tesadufen bu sektore girip muhtesem bir fikre ve sermayeye sahip olarak bu ise girdigini dusunmek saflik olur. Bimeks te ust yoentimde calisanlarin cogu ihlas dan gelmedir. Buna Murat Akgiray dahildir. Bir sekilde ihlas la baglantisi her zaman olmustur. Belliki Cb yi resmi
    Olarak kurmus gozuken bu ihlasli arkadas sadece isin kartvizitidir. Bimeks sahipleri ellerindeki para ile bildikleri sektorde yeni birdeyler denemek istiyorlar. Ve onca calisanin odemedikleri paralari ile. Hakkimizi helal etmiyoez..