Bimeks Yılbaşı Gecesinde Takipçilerine Kazandırdı

Yıl sonu olması sebebiyle 27 Aralık – 31 Aralık 2012 tarihlerinde Web Sitesi üzerinden %30 İndirim yapan, reel mağazalarında ise %20 İndirim ve %20 Hediye Çeki kampanyası yapan ve büyük bir satış grafiği yakalayan Bimeks Yılbaşı Gecesi yaptığı hatalı fiyatlandırma ile de kullanıcılarını yine sevindirdi.

Donanım Haber gibi sitelerde devamlı olarak kampanya kollayan kişilerin fark ettiği ve bir gecede büyük bir alım yaptıkları hata henüz neden kaynaklandı bilinmiyor. Bimeks bu konuda bir açıklama yapmadı. Ancak tek bilinen bir şey var oldukça yüksek indirimlerin Telefon grubunda görüldüğü.

Pazar fiyatı 2150 TL seviyesinde dolaşan Apple iPhone 5 modelinin 1900 TL’den, pazara yeni çıkan Nokia Lumia 920 modelinin 1350 TL’den, aynı aileden olan Nokia Lumia 820 modelinin ise 1090 TL den satıldığı Yılbaşı Gecesinde kredi kartı olanlar Word ve Maximum karta Taksit yaparak alımları yaptılar.

Bimeks Teknoloji Marketleri
Bimeks Teknoloji Marketleri

Sabah ise konuyu görenler Bimeks.com.tr adresine giriş yaptı ancak hata anlaşılmış ve fiyatlar çoktan düzeltilmişti.

Geçtiğimiz aylarda buna benzer bir hatayı Braun ürünlerinde yapan ve %90’a varan indirimler yapan Bimeks Web Sayfası o zaman tüm ürünleri sahiplerine göndermiş ve hatasının tüm sonuçlarına katlanmıştı.

Bu sefer de aynı şekilde Web Mağaza üzerinden yapılan hatalı satışlar müşterilere ulaştırılmaya başlanmış durumda. Anlaşıldığı kadarıyla tekli alımlarda bir sorun çıkmadan ürünler kişilere kargolanmaya başlamış. Ancak Ticari amaçla alım yapan müşterilerin faturaları bir bir iptal ediliyor gibi görünüyor.

Kısacası Bimeks Teknoloji Marketleri 2012 senesini 2013 senesine bağlayan gece eğlenmek yerine alışveriş yapmayı tercih edenler için Muhteşem Bir İndirim sunmuş oldu. Hataya rağmen ürün gönderimlerini de yaparak kendisine yakışan haraketli yapmış oldu.

Bimeks Yılbaşı Gecesinde Takipçilerine Kazandırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir