Casper VIA V6 Modelinin Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Son dönemde pazara sürdüğü modeller ile beğeni toplayan Casper firması Casper VİA V6 serisini çok yakında Türkiye Pazarında satışa sunmaya hazırlanıyor.

SnapDragon 410 serisi 64 Bitlik bir işlemci ile pazara çıkacak olan Casper VIA V6 modeli Tasarım ve Donanım olarak adından söz ettirecek bir model olacak.

Ve tabi ki Casper VİA V6 serisi Fiyat Performans noktasında da oldukça fazla şey vadediyor diyebiliriz.

 

 

Qualcomm Snapdragon 410 İşlemci Ailesi Kullanıldı

1.2 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli ve 64 bit destekleyen Snapdragon 410 işlemcisi ve Adreno 306 grafik işlemcisinin kullanıldığı Casper VIA V6, ülkemizde 2016’da yaygınlaşması beklenen 4G teknolojisini de destekliyor.

2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama sunan ürün, ayrıca microSD kart desteğini de kullanıcılarına sunuyor.

 

Hafif, İnce ve Şık Tasarıma Sahip

Donanım özelliklerinin yanında kullanım kolaylığı ve tasarıma da önem veren Casper, VIA V6 modelinde bizlere 7 mm incelik ve 119 gram ağırlık sunuyor.

5 inç HD IPS ekranın kullanıldığı ürün, Gorilla Glass 3 cam ile korunuyor. Ayrıca telefonun metal alaşımdan yapılan çerçeveleri ve deri görünümlü arka kapak, telefonun şıklığını artıran etmenlerden.

 

Casper VİA V6
Casper VİA V6

13 MP Ön ve 5 MP Arka Kamera İle Geliyor

f 2.2 diyaframın kullanıldığı lensin güç verdiği Casper VIA V6’nın ana kamerası 13, ön kamerası ise 5 Megapiksel olacak.

 

2400 mAh’lik Batarya Kullanılmış Durumda

Genellikle bu segmentteki telefonlarda kullanılan MediaTek çözümlerinden güçlü bir işlemciyle gelen Casper VIA V6, batarya konusunda da iddialı.

Yine benzer ürünlerle karşılaştırdığımızda 2000 – 2100 mAh’lik çözümlere göre iddialı olan VIA V6, bizlere 2400 mAh batarya sunuyor.

Casper VIA V6 Modeli Geliyor
Casper VIA V6 Modeli Geliyor

Casper VIA V6 Modelinin Satış Fiyatı

899 TL satış fiyatına sahip olan Casper VIA V6, önümüzdeki dönemde satışa sunuluyor.

Önceki serilerinde Ekran Koruyucu ve Kılıf Hediyeleri ile kullanıcılarını memnun eden Casper firmasının Casper VİA V6 serisinde de Bilgisayar Bağlantı Kablosu, Kulaklık ve Şarj Aleti dışında Silikon Kılıf ve Ekran Koruyucu hediyeleri ile kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor.

 

Kaynak: http://shiftdelete.net/casper-via-v6-geliyor-59754

Casper VIA V6 Modelinin Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir