Çocuklara Özel Akıllı Saat Xiaomi Mi Bunny

Akıllı Saat Pazarına girmeye hazırlanan Xiaomi firmasının bu alandaki ilk ürünü Çocuklar için hazırlanmış olan Xiaomi Mi Bunny serisi oldu.

Firmanın Çocuk Güvenliği için üreterek pazara sunduğu Mi Bunny modeli özellikleri ile hem çocukların seveceği bir ürün olmuş hem de ebeveynlerin vazgeçemeyeceği bir akıllı saat halini almış durumda.

Peki, Mi Bunny serisinin Teknik Özellikleri neler?

Dilerseniz hızlıca cihaza daha yakından bakalım.

 

Akıllı Saat Xiaomi Mi Bunny
Akıllı Saat Xiaomi Mi Bunny

 

Xiaomi Mi Bunny Teknik Özellikleri ve İncelemesi

Öncelikle cihazın üzerinde GPS ve GLONASS desteği, Wi-Fi ve Bluetooth gibi bağlantı sistemleri mevcut.

Mi Bunny bu sayede çocuğunuzun Konum Bilgisini, Uyku Düzenini ve Hareketlilik yapısını takip edebiliyor, standart dışı durumlarda uygulama üzerinden kullanıcılarına durumu rapor ediyor.

Micro SİM Kart girişi sayesinde cihaza ayrıca Sim Kart takabiliyorsunuz.

 

Çocuklara Özel Akıllı Saat Xiaomi Mi Bunny
Çocuklara Özel Akıllı Saat Xiaomi Mi Bunny

 

6 farklı kişiyi kaydedebileceğiniz Akıllı Saat üzerinden Çağrı Alma ve Çağrı Yapma imkânı bu sayede çocuklara da sunulmuş oluyor.

Dâhili Mikrofon ve Hoparlörü sayesinde Akıllı Saati üzerinden daha önceden belirlenen 6 kişi tarafından çocuğun aranması ve yine çocuğun da bu 6 kişiyi arayabilmesi mümkün kılınmış durumda.

Ayrıca Uygulama üzerinden yapacağınız ayarlar ile bu 6 kişi dışında yapılan aramaların saatte görünmesini isteyebileceğiniz gibi bunu tamamen kapatarak sadece 6 kişinin arayabilmesini de sağlayabiliyorsunuz.

 

Xiaomi Mi Bunny
Xiaomi Mi Bunny

 

SOS Butonu Çok İşinize Yarayabilir

Akıllı Saat üzerine konumlandırılan SOS Butonu sayesinde çocuk bir tuşa basarak 7 Saniyelik Ses Kaydını ve Konum Bilgisini direkt olarak tanımlı ebeveyne iletebiliyor.

Özellikle kaçırılma ve kaybolma gibi durumlarda Mi Bunny serisi çocuğunuzun hem son durumu hakkında bilgi almanızı hem de konumunu öğrenmenizi sağlıyor.

300 mAh’lik bir batarya ile satışa çıkan modelin 6 güne kadar şarj süresi mevcut.

Mavi ve Pembe renk seçenekleri ile hem erkek hem de kız çocuklarına hitap eden Xiaomi Mi Bunny Akıllı Saat serisi düşük radyasyon seviyesi ile de Çocuk Sağlığı konusunda akıllardaki soru işaretlerini yok ediyor.

 

Çocuklara Özel Xiaomi Mi Bunny
Çocuklara Özel Xiaomi Mi Bunny

 

Xiaomi Mi Bunny Fiyatıyla da Dikkatleri Çekiyor

Suya Dayanıklı Yapısı ile de dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Mi Bunny Akıllı Saat ailesi 59 Dolar etiket fiyatı ile satışa sunulmuş durumda.

Şuan ülkemizde satışı olmasa da Yurtdışı Siteleri üzerinden rahatlıkla alınabilecek olan Mi Bunny serisi Gümrük Sorunu yaşatmadan adresinize kadar gelecektir.

Ortalama 150 TL gibi bir rakama mal olacak olan ürünün sunduğu faydalar ise bir çocuğun belki de canını kurtarabilecek seviyede.

Çocuklara Özel Akıllı Saat Xiaomi Mi Bunny

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir