Cüneyt ÇAKIR Rio Olimpiyatları İçin Euro 2016’dan Gönderilmiş

Euro 2016 Final Maçının hakemi olması noktasında ciddi bir beklentinin olduğu Cüneyt ÇAKIR, UEFA tarafından sürpriz bir şekilde daha Yarı Finaller oynanmadan geri gönderilmişti.

İtalya – İspanya maçını yönettikten sonra alınan bu kararın son maçtaki kararlar ile alakalı olduğu bilgisi basında oldukça fazla yer alsa da UEFA yaptığı açıklama ile bu tahminleri boşa çıkardı.

UEFA tarafından yapılan açıklama da Brezilya’ya da yapılacak olan Rio Olimpiyatlarında Cüneyt ÇAKIR ve Ekibine oldukça fazla iş düşeceğini ve bu sebeple de ekibin dinlemesi için bu kararı aldıklarını belirtildi.

Alınan karar neticesinde Cüneyt Çakır ve ekibinde bulunan Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göcek, Barış Şimşek ve Mustafa Emre Eyisoy Euro 2016’daki görevlerini tamamlayarak Fransa’dan Türkiye’ye dönüş yaptılar.

Cüneyt ÇAKIR özellikle İtalya İspanya maçı öncesinde İtalyan basınının saldırısına uğramış, maçı yanlı yöneteceği konusunda ciddi spekülasyonlar yapılmıştı.

Maçı İtalya kazanmış olsa da maçtan sonra hem İtalyan Basını hem de İspanyol Basını Cüneyt Çakır ve Ekibini bazı kararlarından ötürü yoğun bir şekilde eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Cüneyt ÇAKIR Rio Olimpiyatları İçin Euro 2016’dan Gönderilmiş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir