Eski Çalışanlardan Nextbit Smartphone Atağı

Daha önce Google, HTC, Apple ve Amazon gibi firmalarda çalışan mühendisler tarafından hazırlanan Nextbit Smartphone çok yakında pazara çıkacak.

Bir sebeple firmadan ayrılan ve yeni bir çalışma için kolları sıvayan mühendisler tarafından hayata geçirilen bu modelin 2015 Eylül ayında tanıtılması ve sene bitmeden satışa sunulması bekleniyor.

Tabi ki sadece satışa çıkma noktasında değil Tasarım ve Donanım noktasında da Nextbit Smartphone modelinin büyük bir beklenti oluşturduğu aşikâr durumda.

 

Nextbit Smartphone Modelinin Teknik Özellikleri ve Fiyatı Nasıl Olacak?

Henüz ortada net bir bilgi yok. Bu sebeple de firmanın ürünü hangi özelliklerde pazara sunacak, ne kadarlık bir fiyat belirleyecek belirsiz.

Ancak beklentiler genelde OnePlus 2 seviyesinde bir cihazın Amiral Gemisi Katili olarak pazara sürülmesi ve fiyatın 300 – 400 Dolar arasında tutulmasından yana.

Firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda genellikle Apple ve Android kullanıcılarının cihazı etkileyici bulacakları üzerinde duruluyor.

Bu kapsamda da Android İşletim Sistemi kullanan ve Apple gibi tasarımsal çizgilere sahip bir model gelebileceği gibi firmanın Kendi Konsepti ile pazara yeni bir şekilde vermesi de beklenebilir.

Nextbit Smartphone
Nextbit Smartphone

Pazarda Belli Bir Kitleye Ulaşabilir

Artık Akıllı Telefon Pazarında rekabet iyice kızışmış durumda.

Çinli üreticilerin pazara girmeye başlaması, büyük firmaların artık rekabeti üst düzeye çıkarması gibi birçok etken Akıllı Telefon Pazarını oldukça fazla etkilemiş durumda.

Bu sebeple de Nextbit Smartphone modelinin nasıl bir ilgi göreceği, satılıp satılmayacağı ancak ürünün pazara çıkması ile belli olacak gibi görünüyor.

Eski Çalışanlardan Nextbit Smartphone Atağı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir