Ev Telefonu İle 12 Ay Boyunca Şehirler Arası Bedava Görüşün

Türk Telekom tarafından başlatılan yeni kampanya ile ev telefonunu ŞehirlerArası görüşmeye açtıran her aboneye ayda 3.000 dakika Şehirler Arası Ücretsiz Görüşme İmkânı sunulacak.

31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında eğer ev telefonunuz veya iş telefonunuz Şehirler Arası Görüşmeye kapalı ise onu açtırmanız yeterli olacak. Açılıştan sonra aylık olarak 3.000 dakika Ücretsiz Görüşme imkânı 12 ay boyunca Türk Telekom tarafından size sunulacak.

Turk Telekom Şehirler Arası Bedava Konuşma Kampanyası
Turk Telekom Şehirler Arası Bedava Konuşma Kampanyası

Kampanya kapsamında yapmanız gereken 444 1 444 nolu Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini aramak ve başvurunuzu yapmak. Başvuru sonrasında kısa sürede görüşme talebiniz alınıyor ve hattınız Şehirlerarası aramalara açılmış oluyor. Yanında da 3000 dakikalık Ücretsiz Görüşme paketiniz sunulmuş oluyor.

Kampanyadan faydalanabilmek için 1 Nisan 2012 tarihinden önce hattınızın Şehirlerarası Aramalara kapatılmış olması şartı aranmaktadır. Yani kapat aç yapmanız bir anlam ifade etmeyecektir.

Kampanya kapsamında verilen 3.000 dakika 12 ay boyunca her ay yenilenecek, bir sonraki aya aktarılamayacak, günün her saatinde görüşme süresi ve limiti olmadan kullanılabilecektir.

 

Ev Telefonu İle 12 Ay Boyunca Şehirler Arası Bedava Görüşün

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir