Freezone faturalı genç ikili kampanyası

FreeZone Faturalı’da süper ikili fırsat.  Sınırlı süre için geçerli bu kampanyayı kaçırma. Faturalı Genç İkili Kampanyası ile her yöne 500 dakika konuşma, 1GB internet, 12 ay taahhüt veren gençlere ayda sadece 20 TL’ye süper avantaj. Kampanya son 30 gün içerisinde yeni tesis veya numara taşıma ile Vodafone faturalıya gelen yeni aboneler ile veya faturasızdan faturaylıya geçen Vodafone aboneleri için geçerlidir.

12 ay boyunca Faturalı Genç İkili tarifesini kullanma taahhütü veren 26 yaş altındaki aboneler, tarife bedeli üzerinden ayda 10 TL indirim alarak ve ayda 20 TL ödeyerek sahip olabilirler. Kampanyalara dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini degistirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçis yaptıklarında, numaralarını baska operatörlere tasıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Bu bedeli ödememek için 12 ay tarifede kalmanız gerekir.

Freezone faturalı genç ikili kampanyası
Freezone faturalı genç ikili kampanyası

Taahhütten önce kampanyanın sona ermesi durumunda kampanya bitiş tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan zamanda, kampanya kapsamında taahhüt edilmiş toplam tutarı aşmaması koşuluyla cezai şart olarak, kampanyayı bitirdiğiniz tarihe kadar, Kampanya’da kalınan her ay için 10 TL olmak üzere hesaplanacak olan toplam tutar Vodafone tarafından aboneye gönderilecek ilk faturaya ceza bedeli olarak yansıtılacaktır.

Vodafonelular tarifenin içindeyken kazanılan iade dakikaların, konuşma, SMS, data promosyonlarına, bu promosyonların da tarife kapsamındaki kullanım haklarına göre önceliği bulunmaktadır. Abonelere tarife kapsamında verilen dakikalar için 80% ve 100% kullanım bilgilendirme SMS’i iletilir.

Freezone faturalı genç ikili kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir