Galaxy S6’yı Yaktılar!

Samsung Galaxy cep telefonu serisi her geçen gün gelişmekte ve kendini yenilemektedir. Türkiye’de belki de en çok kullanılan akıllı cep telefonu Samsung markadır. Samsung Galaxy S serisiyle ciddi anlamda dikkat çekti. Yeni çıkan S6 Samsung kullanıcıları tarafından çok beğenildi. Samsung kullanıcısı olan kişiler, kolay kolay kullandıkları cep telefonlarından vazgeçmemektedir. Her yeni çıkan ürünü de takip etmektedir.

Galaxy S6’yı Yaktılar!

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S6’ya çok farklı dayanıklılık testleri uyguladılar. Galaxy S6’yı çakmak ile yakmayı denediler. İşte sonuç!

Samsung, MWC 15 etkinliğinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modeli ile 2015  yılına merhaba demişti. Tasarımsal olarak gayet güzel görünen Galaxy S6’lar, ince olmalarına karşılık çizilmeye karşı da dayanıklı olmaları ile ön plana çıkartılmıştı.

Galaxy S6 Edge Parçalarına Ayrıldı

Bugün JerryRigEverything ismindeki YouTube kullanıcısı Galaxy S6’ya hiç görülmemiş dayanıklılık testiuyguladı. Galaxy S6’nın ekranını falçata ile çizmeye kalkan kullanıcının bu hamlesi, başarısızlıkla sonuçlandı. Galaxy S6’nın ekranı çizilmelere karşı büyük bir direnç gösteriyor ve ekranının kolay kolay çizilmeyeceğini gözle önüne seriyor.

Samsung’dan Bükülme Testi!

JerryRigEverything’in ikinci testi ile durum biraz garipleşiyor. Kullanıcı, Galaxy S6’yı bir çakmak vasıtası ile yakmaya çalışıyor. Cihazın kasasını ve ekranını yakmaya çalışsa da bu testi de başarısızlık sonuçlanıyor. İlginçtir ki Galaxy S6 ısıya karşı da büyük bir dayanıklılık gösteriyor. Ve JerryRigEverything’in son testi herkesin de tahmin edeceği gibi bükülme testi. JerryRigEverything, Samsung’un kolay bükülme dediği Galaxy S6’yı uzun uğraşlar sonucu eliyle bükmeyi başarıyor. Samsung Galaxy S6 her geçen gün çok daha fazla Samsung kullanıcısının elinde ulaşmaktadır. Samsung kullanıcıları bu dayanıklı telefona sahip olmak için acele ediyor. Türkiye’de Samsung 2 kişiden birinin elinde olan cep telefonu markasıdır. Televizyon dizilerine de sponsorluk yaptığı için, yeni çıkan telefonlarının hepsi, dizi oyuncularının ellerinde Samsung marka cep telefonları takip edenler tarafından fark edilmektedir. Televizyonda görülüp dikkat çeken telefona kişiler hemen sahip olmak istemektedir.

Kaynak: http://shiftdelete.net/galaxy-s6yi-yaktilar-59607

Galaxy S6’yı Yaktılar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir